2777
2789

ببر دکتر حتما 

تو حالت عادی تمرکز داره مثلا چیزی نشونش میدی واکنش داره حالا به حد سن و سالش 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره واقعا تيزه فقط وقتي شير ميخوره اينجوريه 

پس نگران نباش 

اون در حال کیییف کردنه کنترل خودشو از دست میده 😂😂😂😂😂

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
پس نگران نباش  اون در حال کیییف کردنه کنترل خودشو از دست میده 😂😂😂😂😂

وقتي باهاش حرف مي زنم درست زل ميزنه تو چشام واكنشش هم خيلي خوبه فقط اين لعنتي نمي دونم چيه 

وقتي باهاش حرف مي زنم درست زل ميزنه تو چشام واكنشش هم خيلي خوبه فقط اين لعنتي نمي دونم چيه 

سلام عزیزم دخترمنم دوماهو10روزشه دقیقا همین شکلی میشه چشاش....وقتی شیر میخوره یا وقتایی ک کلافس یهو انگار چشمش میره رو ویبره در حد یه ثانیه فقط بعد خوب میشه منم خیلی نگرانم.‌‌دیروز بردمش متخصص چشم گفت چشاش سالمه حالا میخام ببرمش مغزواعصاب اما شوهرم نمیزاره میگه بچه کانلا سالمه 

بچه شما چی شد!؟؟؟؟

سلام عزیزم دخترمنم دوماهو10روزشه دقیقا همین شکلی میشه چشاش....وقتی شیر میخوره یا وقتایی ک کلافس یهو ...

سلام عزیزم تورو خدا جواب منو بده .من پسرم دوماهشه مردمک چشمش تکون شدید میخوره ب چپ و راست .دخترت خوب شده الان ؟

واین ک تو دواهگی لبخند میزد یا میخندید؟؟ .تورو خدا 

سلام عزیزم تورو خدا جواب منو بده .من پسرم دوماهشه مردمک چشمش تکون شدید میخوره ب چپ و راست .دخترت خوب ...

سلام عزیزم دخترمن الان ۵ماهش کامل شده 

اون روزا بدترین روزای عمرم بود...ماحتی بچه رو بردیم ام آر آی از مغزش گرفتیم نوار مغز گرفتیم پیش دوتا فوق تخصص چشم هم بردمش همه چیزش سالم بود....تا سه ماهگی هم میلرزید اما بعد اون خود ب خود کمتروکمترشد تا اینکه ازبین رفت فقط میتونم بگم خداروشکر....

اصلا نترس اگ دائم نیست و گاهی میلرزه گاهی نمیلرزه ی لحظه ام نگران نشو‌...

ی دکتراطفال بهم گفت بخاطر ضعف ماهیچه چشمشه خوب میشه و شد