2777
2789

معلممون رو ایسگا کردم😂

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخوانیم وبنویسم و معلم گفت چرا نمی نویسی توش هیچی

منم گفتم خسته میشم زیاده

تو روز بارونی منو از کلاس بیرون کرد

منم زیر بارون بودم تاکلاس تموم شد😑هیچوقت نمیبخشمش

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

کلاس دهم ی مدرسع ثبت نام کردم بعد تعریف ی مد دیگع رو خعلی شنیدم مدیر اشنا بود رفتم دو روز اونجا امتحانی بشینم خوب بود برم اونجا 

بعد تایم کلاس عربی دبیر ی اقا بود ،، بعد از من پرسید ک جدیدی گفتم ار ،، یکم تدریس کرد بعد حضور غیاب کرد همش منتظر بود ی اسم بگع و من بگم حاضر غافل از اینکع اسم من تو لیست نبود😂،، دو دیقع بعد پرسید اسمت چیع😐.. بعد یکم تدریس دوبارع ماژیکو تو دستش تکون داد و با اخم گف چرا ثبت نام نکردی و از کدوم مدرسع اومدی 

کلاس هر دفعه ک این بندع خدا از من سوال میپرسید منفجر میشد و هیچوقت اون روزو یادم نمیرع لعنتی

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
ی دانش اموزو بخاطر بی انضباطی از مدرسع اخراج کردن و اون از بالای در مدرسع اومد تو 😂

عجب ادمی بود این دختر 😂😂🤦🏻‍♀️

سارینا جون دوست دنیا واقعی من هستن برای همین آیدی هامون مث هم است 1371_sd@👭🏻❤️
کتاب بخوانیم وبنویسم و معلم گفت چرا نمی نویسی توش هیچی منم گفتم خسته میشم زیاده تو روز بارونی منو ...

الهی چه معلمی بوده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کلاس فوق ادبیات داشتیم بعد ما قبل کلاس تو حیاط بودیم و اینا ی بچع گربع بود ک مامانش اونجا نبود بعد من خعلی دلم براش میسوخت چون خعلی سرد بود 

با خودم بردمش تو کلاس بعد این هعی از پام میومد بالا و من قلقلکن میومد حالا دبیرم یجوری نگام میکرد شانس اوردم با دبیر رابطع تقریبا دوستانع داشتیم

بعد رو کفشم خوابش برد🥺

استارتر مرسی ک این تاپیکو زدی لبخند ب لبم اوردی یاد اون روزام افتادم😍

نهایت پستی ک تو تاپیکا میذاشتم ار ، نع ، هعی، الهی،💔، بود ولی اینجا چند تا پست طولانی گذاشتم

کلاس فوق ادبیات داشتیم بعد ما قبل کلاس تو حیاط بودیم و اینا ی بچع گربع بود ک مامانش اونجا نبود بعد م ...

عزیزم🥺🥺😍😂

قراربود معلممونو بترسونیم دوتا ازبچه ها رفتن توکمد که وقتی معلم بیاد یهو بیان بیرون زهره ترک بشه ولی وقتی معلم‌اومد هممون دستو پامونو گم کردیم اون دوتا هم پریدن بیرون ولی نه تنها معلم زهره ترک نشد بلکه رفت پیش مدیرشکایتمونو کرد هممونو ازکلاس انداختن بیرون تازنگ اخر😑😑

توهیچ‌چیزکم نداری برای همه چیزمن بودن ❤️❤️