2777
2789
عنوان

بدون عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 367 پست
آهنگ نات تو دی 😎💜😂 آهای همه ی آدمای از پیش باخته ی دنیا A day may come when we lose شاید یه ...

ایوووووول💜💜💜💜

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
چشم  عشق بی پایان بپر حاضر شو بریم برگردیم بیام @wwwz123   عزیزم تو هم بیااااا

با کله اومدم 😂⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایوووووول💜💜💜💜

ایول به جونت 💜💜💜💜

خواستیم بریم سوپری 😂⁦🏃🏻‍♀️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😑😂😏😏اون دوستت 😏😏😏خیلی😏😏😏این استیکرو😏😏دوس داره🤣

سوزنش گير كرده😑

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
با کله اومدم 😂⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩

بیااا

عزیزم ببخشید میپرم ، اگر دوست داری بگو

اسمت چی هست؟

من یکم صدا زدنت سخته برام برای همین پرسیدم😁💜

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
بیااا عزیزم ببخشید میپرم ، اگر دوست داری بگو اسمت چی هست؟ من یکم صدا زدنت سخته برام برای همین پرس ...

عا نصف سایت اسم منو میدونن😂😂

سارینا هستم عزیزم 💜✨

عا نصف سایت اسم منو میدونن😂😂 سارینا هستم عزیزم 💜✨

عزیزم💜😍

ساریناااا جونننن💜😍😁

عزیزم💜😍 ساریناااا جونننن💜😍😁

🥺💜فداتم 

عسل جونی 🥺💜

😁😁🤭🤭🌸

به به

خوش اومدن نازگل خانومه دوهزار😄🌹

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/