2777
2789
عنوان

بدون عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 367 پست
باااشه حتما ، الان نمیتونم فردا عصر میزنم😂😐

مرصى اَه 

هر وقت زدى عشق بى پايانو صدا بزن

يادت نرههه ها

وگرنه ميام جيگرتو درميارم بقوله @نازگل2000   😅تصورشم وحشتناكه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عزيزم سبا چندروزه نيست خبر داري ازش؟

نیست؟؟

نه خبری ندارم😱

این مدت کمتر نمیومد؟ اخه خیلی کم میدیدمش؟

اخرین بار کی اومده؟🤨

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرصى اَه  هر وقت زدى عشق بى پايانو صدا بزن يادت نرههه ها وگرنه ميام جيگرتو درميارم بقوله @ن ...

وای باشه چشم😂

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
نیست؟؟ نه خبری ندارم😱 این مدت کمتر نمیومد؟ اخه خیلی کم میدیدمش؟ اخرین بار کی اومده؟🤨

اخرين بار فك كنم دوسه روزه نيومده گفت بابا بزرگش فوت كرده از اون روزم نيومده

@سباااا م كجايي تو 

خب بچه ها بیاید وسط بیییینم

@eshqbpayanm‍ آهنگوووووو پلی کنننننن

بچه هاااااا بیاد از خودتون پذیرایی کنید

🍒🍸🍺🍨☕🍹🍷🍧🍦🍩🍰🍪🍫🍬🍭🍮�🍔🍟🍝🍕🍖

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
اخرين بار فك كنم دوسه روزه نيومده گفت بابا بزرگش فوت كرده از اون روزم نيومده @سباااا   م كج ...

من تگدونم خرابه وقتی یکی تگ میکنه از روش کپی میکنم...

😕😕ایوای شاید درگیر مراسم ایناست؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
خب بچه ها بیاید وسط بیییینم @eshqbpayanm ‍ آهنگوووووو پلی کنننننن بچه هاااااا بیاد از خودتون پذیر ...

چى پلى كنم

درخواست بدين😄

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خب بچه ها بیاید وسط بیییینم @eshqbpayanm ‍ آهنگوووووو پلی کنننننن بچه هاااااا بیاد از خودتون پذیر ...

فدات عزيزم زحمت كشيدي😂😂

شام تازه خوردم يه دونه قهوه برميدارم😂😍😍

چى پلى كنم درخواست بدين😄

دچیتا ، دینامیت ، باتر ، لابتز ، مایک دراپ...

کلا من فقط میتونم اهنگ بی تی اس پیشنهاد بدم😂😂😂😂😂