دوستان ظروف چدنمو بردم برای بازسازی طرح بیرونیش بین دوراهی موندم چکشی به نظرتون قشنگتره یا طرح چرم(چروک)که جدیداً رویه ظروف تفلون می زنند چکشی هم که می دونید نقطه نقطه ها که خیلی محکمند ضمناً طرح چرم انتخابیم رنگ بادمجونیه وچکشی رنگ زرشکی لطفاًنظربدید
طرحو ول کن مگه ظروف چدنی رو هم بازسازی میکنن؟من فک میکردم فقط تفلون رو میکنن . من قابلمه هام گرانیته اونارو هم میکنن؟
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره خیلی عالی گفت به جزلعابی واستیل بعدش الان مثل قدیما نیست که بازسازیش مضر باشه کلّا ...
من قابلمه کوچیک گرانیتم که خیلی ازش استفاده کردم برنجو میچسبونه کجا باید ببرم بدم نمیدونم کجامیکنن، راستی هزینه اش چقدمیشه؟ بیشتراز خودقابلمه نشه؟
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
من قابلمه کوچیک گرانیتم که خیلی ازش استفاده کردم برنجو میچسبونه کجا باید ببرم بدم نمیدونم کجامیکنن، ...
باید ببری مغازه بازسازی ظروف توشهرتون پیدا کنید خیلی دیرتحویل می دن یکماه طول می کشه بستگی به سایز ظرفت داره قیمتش برای من این سرویس چدن مشکی دسینی ۳سایز قابلمه ویک ماهی تابه گفت ۲۵۰ تومن
بادمجونی.مسی.کِرِم قشنگن. خودم ظرفام مشکیه .میخوام ببرم درست کنن بازم مشکی میزنم. راستی من سوال کر ...
عزیزم من الان قابلمه گرانیت دارم ازاونا که داخل و بیرونشون یکیه و ضخیمه . اخه هیچ موادی نداره که چجوری برام درس میکنه اونو که نچسبه دیگه ؟ چون جدیدا میچسبونه
باید ببری مغازه بازسازی ظروف توشهرتون پیدا کنید خیلی دیرتحویل می دن یکماه طول می کشه &n ...
خب پس قیمتش خوبه که
آره ولی من یه شیرجوش آلمینیوم داشتم گفتم چقدر برای بازسازیش گفت ۵۰ تومن درحالیکه شیرجوش گرانیتی قیمت گرفتم ۴۵ تومن دیگه اونو منصرف شدم ولی برای چدن وگرانیت وتفلون اینا ارزش داره