2777
2789
عنوان

بیاید عکس بی بی چک😍

148 بازدید | 30 پست

بالاخره منم بعداز این همه انتظار مامان شدم😍خدااااااااایا شکرت شکررررررر

بچها اگه کسی میدونه چه کارهایی خوبه چه تغذیه هایی خوبه تو ماههای اول بهم بگه لطفا

حس خوبتو خریدارم🥺💜

دعا کن واسه منم ک خوشبخت بشم الان یه فرشته پاک باخودت داری 

ایشالا سالم وسلامت بدنیابیاد

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی خوبه

ولی مبارکه وانشاءالله ک بدون دردسر وصحیح وسالم بغلش بگیری عزیزم😍😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

مبارکه 😍😍

برا زن دایی من دعا کن لطفا ۱۵ ساله منتظره

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
حس خوبتو خریدارم🥺💜 دعا کن واسه منم ک خوشبخت بشم الان یه فرشته پاک باخودت داری  ایشالا سالم ...

عزیزدلمممممم ان شاء الله که خدا بهترینا رو نصیب قلب مهربونت کنه...مطمئن باشه همین طور که واسه بقیه خیر میخای خدا میبینه وخوشبخت ترین میشی ان شاء الله😍😘😘💗💗

نمیدونم چی خوبه ولی مبارکه وانشاءالله ک بدون دردسر وصحیح وسالم بغلش بگیری عزیزم😍😍

قربونت عزیزدلم ان شاء الله شمام هرررررچی که از خدای مهربون میخای بهت بده

دست راستت رو سرمن عزیزم توردخدا دعا کن خسته ام انتظار....انشاالله به سلامت بیاد تو بغلت

فقط ناامید نشو...ببین من یه ساله کلی برنامه ریزی کردم نشد که نشد...این ماه اصن دیگه ولش کردم واصن بهش فکر نکردم حتی نمیدونستم کی موعدمه تا دیروز مامانم هی گفت خواب جوجه میبینم😂منم همینطوری یه بی بی زدم امروز که دیدم مثبت شد😓انشاء الله توام به زودی مامان میشی میای میگی بهمون😍🙏

مباااارک باشه خانومی ایشالله به خوبی و خوشی و سلامتی دنیا بیاد .برا منم دعا کن که این ماه باردار بشم ...

ای عزیزم ان شاء الله که مامان بشی بیای این خبر خوبو بگی بهمون😍