بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
حس خوبتو خریدارم🥺💜 دعا کن واسه منم ک خوشبخت بشم الان یه فرشته پاک باخودت داری ایشالا سالم ...
عزیزدلمممممم ان شاء الله که خدا بهترینا رو نصیب قلب مهربونت کنه...مطمئن باشه همین طور که واسه بقیه خیر میخای خدا میبینه وخوشبخت ترین میشی ان شاء الله😍😘😘💗💗
دست راستت رو سرمن عزیزم توردخدا دعا کن خسته ام انتظار....انشاالله به سلامت بیاد تو بغلت
فقط ناامید نشو...ببین من یه ساله کلی برنامه ریزی کردم نشد که نشد...این ماه اصن دیگه ولش کردم واصن بهش فکر نکردم حتی نمیدونستم کی موعدمه تا دیروز مامانم هی گفت خواب جوجه میبینم😂منم همینطوری یه بی بی زدم امروز که دیدم مثبت شد😓انشاء الله توام به زودی مامان میشی میای میگی بهمون😍🙏