2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من استفاده نکردم ولی صابون دیگه استفاده کردم برا جوش هام گرون هم خریدم ولی وقتی استفاده میکردم جوش هام بیشتر میشد انگار ب نظرم بی فایده هستش ماسک زغالی و امتحان کن من از اون استفاده کردم صورتم بهتر شد 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

هر چیزی به پوستت نزن 

یکی از آشناهامون همینجور بود اصلا جوشاش نمیرفت 

۲ تا بطری عرق کاسنی گرفت هر روز صبحا ناشتا یه لیوان خورد یه صابون انارم گرفت پوستش پاکسازی شده صد درصد نتجیه میگیری انجام بدی

اهان ممنون عزیزم😘

این صابون ها الکی هستن و بدتر میکنن والا از داروخونه بپرسی خوب بهت کرم میدن بگو خوبشو میخوام خوب ها کمی گرون هستن ولی فایده دارن دیگه ماسک زغالی استفاده کن بعد انواع ماسک من استفاده میکنم برا صورتم ماسک حبابی استفاده میکنم بعد تونر صورت استفاده میکنم محلول شستشوی صورت کامان استفاده میکنم اینا خیلی تاثیر دارن اگه صورت روغنی و چربی نباشه جوش نمیزنی من گلاب هم ب صورتم میزنم آخر کار موقع خواب ویتامین سی هم استفاده میکنم الان باردارم استفاده نمیکنم میگم شاید ضرر کنه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
هر چیزی به پوستت نزن  یکی از آشناهامون همینجور بود اصلا جوشاش نمیرفت  ۲ تا بطری عرق کاسن ...

یه دکتر طب سنتی اینقدر روش گفته واسش هیچ کدومو انجام ندادم😅حالا میخوام رعایت کنم و تغذیه مو درست کنم ببینم خوب میشه یا نه،اون گفت که عرق کاسنی و شاهتره هم خوبه،و سرکه انگبین و خیلی چیزای دیگه،ولی نخوردم هنوز😬🤦🏻‍♀️