2777
2789
عنوان

بارداری

65 بازدید | 6 پست

سلام من قبلا که باردار بودم همون اوایل خود به خود سقط شد الان بعداز هفت ماه دوباره باردار شدم هفته ششم رفتم سونوگرافی فقط ساک بارداری دیده شد دکتر گف سه هفته بعد بیا خیلی نگرانم به نظرتون طبیعیه؟ کسی شرایط شبیه به من داشته؟ توروخدا هرکی این تاپیک رو میبینه برام دعا کنه روحیه ام خیلی خرابه

صداقت عالی ترین شکل احترام است

زوده نگرانی ازخودت دور کن احتمالا تخمک گذاری دیر انجام شده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم شش هفته زوده ...هشت هفته میرفتی خیالت راحت‌تر بود ..نگران نباش خیلیا اینجوری بودن هفته هشت نه ...

ممنون از دلگرمیت خانومی.آخه هفته شش یکم لکه داشتم مجبور شدم برم دکتر اونم سونو کرد.انشالا ۲۶تیر باز میرم که ۹هفتم تموم شده باشه.لطفا برام دعا کنین ممنون

صداقت عالی ترین شکل احترام است