2777
2789
عنوان

عقد اجباری

233 بازدید | 12 پست

سلام

واسه یه نفر دعا کنید

۱۸ سالشه دارن به زور میدنش

یه عروسی تو تالار هم واسش نمیگیرن

💞ممنون

لطفا سوال نکنید من نیستم

فقط خواستم یه کاری براش بکنم

براش ناد علی میخونم اسمشو بگووو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

"(

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

مثل اینه بگن فلان جا سیل اومده ولی بجای اخبار کشته ها بگن (در این جریان یک نفر خیس شده) یعنی الان تو ناراحت تالاری؟ اینکه با کسیکه اصلا نمیخادش ازدواج میکنه درجه چندم اهمیته؟

بعضیا ذاتا خوش  قیافه هستن. منظورم صورت یا بدن عجیب غریب و غیر عادی نیستا. یه جور معصومیت در عین جذابیت توی صورتشون هست. ادم دوست داره نگاهشون کنه. چرا اینجور ادما کم ارایش میکنن؟ یعنی خودشون میدونن یا اتفاقیه؟
مثل اینه بگن فلان جا سیل اومده ولی بجای اخبار کشته ها بگن (در این جریان یک نفر خیس شده) یعنی الان تو ...

منظورم اینکه حتی اونقد بهش اهمیت نمیدن که یه کار آبرومند براش بکنن

همینجوری به زور دارن میدنش به یکی دیگه