sepi82 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 367 عنوان پیراپزشکی 200 بازدید | 9 پست سلاااام توروخدا کمکم کنید من امسال تقریبا همه پیراپزشکی هارو میارم میشه بگید بازار کار چجور هست چقدر حقوق دارن یا بشینم بخونم سال دیگه 1400/04/16 | 23:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 14696 اووو حوصله داری یه سال بشینی وقتی مطمعنی پیراپزشکا رو میاریالبته اگه هدفت پزشکی و دندان و دارو هست بمونپیرا پزشکی بینایی سنجی رشته تاپی هست اگه بیاری عالیه
cutegril عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 19999 بازار کار خوبه خدا رو شکر مهاجرتم آسونه ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
پری۸۸۸۸ عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 984 اگر میتونی پزشکی بیاری، بشین سال بعد، پیراپزشکی بازار کارشون بد نیست. ولی پرستیژ پزشکی خودش یه چیز دیگه ست
ستاره_شب۱۳۷۹ عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 444 عزیزم مطمئنی انشالله که قبول بشی من خودم دانشجویه مامایی ام اول میگم فیزیو و بینایی بعد رادیو بعد شنوایی بعد پرستاری مامایی و اتاق عمل و هوشبری در یک حدنبعد تغذیه پرستاری هم گفتم فقط به خاطر استخدام بیشتر و اگر نه خیلییی شغل سختیه همین 🙃 کاربری مال دونفره
sepi82 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 367 عزیزم مطمئنی انشالله که قبول بشی من خودم دانشجویه مامایی ام اول میگم فیزیو و بینایی ... عهه. من عاشق مامایی هستم میشه یه کم اطلاعات بدی لطفا
ستاره_شب۱۳۷۹ عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 444 عهه. من عاشق مامایی هستم میشه یه کم اطلاعات بدی لطفا ی تاپیک زدم همه چیو درباره اش توضیح دادم برو توی عنوان نوشته مامایی کاربری مال دونفره
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 14696 عزیزم مطمئنی انشالله که قبول بشی من خودم دانشجویه مامایی ام اول میگم فیزیو و بینایی ... عه هوشبری از تغزیه بهتره؟مطمعانی عزیزم؟از چه لحاظ
ستاره_شب۱۳۷۹ عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 444 عه هوشبری از تغزیه بهتره؟مطمعانی عزیزم؟از چه لحاظ اره استخدام مگر چقدر مطب تغذیه می تونن بزنن بخوای کار دولتی بری فقط ی دونه توی کل مراکز بهداشت مگر ی شهر چند تا داره فرص کن مثلا کرج کلا ساله ۵ تا کارشناس تغذیه میخواد ! کاربری مال دونفره
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 14696 اره استخدام مگر چقدر مطب تغذیه می تونن بزنن بخوای کار دولتی بری فقط ی دونه توی کل مراک ... از لحاظ درامد و پرستیژ چطور و کدوم سختی درساش و کارش بیش ترهعلاوه بر مطب سایت هم میشه زد واس مشاوره تغذیه فکر میکنممن بین این دوتا موندماگه بینایی سنجی نیارم نظرم رو این چند رشته اس سال دیگه کنکور دارم