من یک گناهی داشتم و توبه کرده بودم و حدود یک سال بود ک اصلا دیگه گناهم رو تکرار نکردم و به توبه ام پایبند بودم
من یه حاجت خیلی بزرگی دارم و برای این حاجت خیلی دعاها و نذر و نیاز کردم و خیلی ترک گناه کردم.. زمانی ک از اون گناهم توبه کردم با خدای خودم عهد بستم که اگر گناهم رو تکرار کردم خداوند منو نبخشه و حاجتم رو بهم نده
حالا بعد از یک سال تقریبا میشه گفت بصورت ناخوداگاه و ناخواسته اون گناهم رو باز انجام دادم.. و همون لحظه فهمیدم که اشتباهی کردم و همون لحظه کلی اعوذ بالله گفتم اما حس میکنم دیگه کار از کار گذشته بود
خیلی داغونم خیلی حال بدی دارم.. من همش حس میکردم ک دیگه دارم به اون حاجت و خواسته ام میرسم ولی الان که اینطور شد فکر میکنم بنا بر عهدی که با خدا بستم دیگه خدا منو نمی بخشه و حاجتم رو بهم نمیده
هرکاری هرررکاری که خدا بگه انجام میدم که فقط خدا منو ببخشه و منو مورد رحمتش قرار بده و بازم کمکم کنه و به حاجتم برسونتم
حالا بنظر شما دیگه خدا منو نمی بخشه و حاجتم رو بهم نمیده؟ یا اگر از ته ته دل توبه کنم بازم منو میبخشه و حاجت روام میکنه؟ الان حتی روم نمیشه باهاش حرف بزنم ازش بخوام منو ببخشه و حاجتمو بده
من چیکار کنم؟ خدا بازم کمکم میکنه؟