2777
2789
عنوان

توبه و گناه

141 بازدید | 10 پست

من یک گناهی داشتم و توبه کرده بودم و حدود یک سال بود ک اصلا دیگه گناهم رو تکرار نکردم و به توبه ام پایبند بودم

من یه حاجت خیلی بزرگی دارم و برای این حاجت خیلی دعاها و نذر و نیاز کردم و خیلی ترک گناه کردم.. زمانی ک از اون گناهم توبه کردم با خدای خودم عهد بستم که اگر گناهم رو تکرار کردم خداوند منو نبخشه و حاجتم رو بهم نده

حالا بعد از یک سال تقریبا میشه گفت بصورت ناخوداگاه و ناخواسته اون گناهم رو باز انجام دادم.. و همون لحظه فهمیدم که اشتباهی کردم و همون لحظه کلی اعوذ بالله گفتم اما حس میکنم دیگه کار از کار گذشته بود

خیلی داغونم خیلی حال بدی دارم.. من همش حس میکردم ک دیگه دارم به اون حاجت و خواسته ام میرسم ولی الان که اینطور شد فکر میکنم بنا بر عهدی که با خدا بستم دیگه خدا منو نمی بخشه و حاجتم رو بهم نمیده

هرکاری هرررکاری که خدا بگه انجام میدم که فقط خدا منو ببخشه و منو مورد رحمتش قرار بده و بازم کمکم کنه و به حاجتم برسونتم

حالا بنظر شما دیگه خدا منو نمی بخشه و حاجتم رو بهم نمیده؟ یا اگر از ته ته دل توبه کنم بازم منو میبخشه و حاجت روام میکنه؟ الان حتی روم نمیشه باهاش حرف بزنم ازش بخوام منو ببخشه و حاجتمو بده

من چیکار کنم؟ خدا بازم کمکم میکنه؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تووووبه کن از تتتته دل  مطمئن باش میبخشتت

یعنی با اینکه من توبه شکستم و به خدا گفتم اگه توبه شکستم دیگه حاجت روام نکن، اگه اینبار هم از ته ته ته دل توبه کنم و قول بدم آخرین بار باشه بازم می بخشه و کم‌کم میکنه؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
توباخدا اون عهدوبستی خدا که با تواون عهدونبسته عزیزم،توبه کن قبول می‌کنه

حتی با اینکه قسم خوردم توبه نشکنم و باهاش عهد بستم، بازم توبه ام رو قبول میکنه و حاجتمو میده؟ 

این درگه ما درگه نومیدی نیست صدبار اگر توبه شکستی بازآ... خدافراتر از تصور ماست

واقعا بازم منو می بخشه یعنی 😢

حتی با اینکه قسم خوردم توبه نشکنم و باهاش عهد بستم، بازم توبه ام رو قبول میکنه و حاجتمو میده؟ 

اینکه حاجتتومیده یا نمی‌ده دست من وتو نیست ولی اینکه میبخشه رو مطمینم،خداوند بخشندست ،انشاءلله اگه به صلاحت باشه حاجت رواشی

اینکه حاجتتومیده یا نمی‌ده دست من وتو نیست ولی اینکه میبخشه رو مطمینم،خداوند بخشندست ،انشاءلله اگه ب ...

نه منظورم اینه که اگه تا قبل این توبه شکستنم خدا میخواسته حاجتمو بده، ممکنه بخاطر این اتفاق دیگه حاجتمو نده چون قبلا باهاش عهد بسته بودم؟ یا بازم می بخشه منو؟ 

یعنی با اینکه من توبه شکستم و به خدا گفتم اگه توبه شکستم دیگه حاجت روام نکن، اگه اینبار هم از ته ته ...

مگه نمیگی‌ ناخواسته انجامش دادی

مطمئن باش میبخشه

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..
مگه نمیگی‌ ناخواسته انجامش دادی مطمئن باش میبخشه

ایشالله 🥺 التماس دعا 🥺❤️