2777
2789
عنوان

جراحی چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 51 پست
سلام من هم مدتی است فکر جراحی چانه به سرم افتاده. مشکل چانه ی من انحراف به راست است . با دکتر صحبت ک ...

سلام عزیزم من الان یه هفته است عمل چانه و بینی انجام دادم تا الان راضیم فردا باید برم چسب رو چانه و گچ بینی رو در بیارم 

سلام شما عمل جراحی چانه انجام دادید؟میشه بگید راضی هستید یا نه

سلام عزیزم

من سه سال پیش انجام دادم....

بی نهایت راضی هستم

چانه ام خیلی عقب و گرد بود...و از نیم رخ بد بود..از تمام رخ هم انگار مقدار کمی غبغب داشتم ولبام جالب نبود...اهواز پیش دکتر فلاحی عمل کردم.

البته ناگفته نماند تا حدود۸ماه اول چهره ام خیلی بد بود بی نهایت پشیمان بودم از انجامش و یکسره ب دکتر زنگ میزدمو گریه میکردم ک چرا چونه ام اینجوری شده اونم همش میگفت ب مرور جا میفته.... بعد از یک سال خیلی خیلی بهتر شد...قبلا چهره ام گرد بود الان مقداری کشیده و استخونی شده ولی زیباتره چانه ام از تمام رخ و نیم رخ شکل گرفته..فرم لبم بی نهایت خوب شده طوری ک همه میگفتن بجز چونه عمل لب هم انجام دادی..از نیم رخ که بی نهایت چهرم خوب شده..از همه مهمتر اعتماد ب نفس خیلی خیلی رفت بالا.

نه تنها پشمیون نیستم بلکه میگم چرا در۲۰ سالگی این عملو انجام ندادم.

این تجربه من بود 

برای دیگران با  فرم چونه های دیگه نمیدونم چطوری میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جراحی چانه عقب با گذاشتن پروتز هست و جراحی نسبتا ساده ای هست ولی روی چهره خیلی تاثر داره دکتر مهدی کرمی فوق تخصص پلاستیک هستند این جراحی رو انجام می دن بسیار هم منصف هستند کارشم عالیه