2777
2789
عنوان

جراحی چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 51 پست
چرا با خودت این کارو میکنی ؟رها کن بابا ی سال دیگه میتونی راجبش نظر بدی  صورت خودتم کشیده بود ...

اره کشیده بود  الان یه حوری شدم  حاضرم بمیرم نه اینجوری مم رو ببین  سه روز خونه خواهرامم ک کسی منو نبینه.  

میدونی چی برا کار ورم خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. عزیزم. ورم. رفت. آره چونه حالت نرمال گرفته  حسم یه کم برگشته نه کامل

دیگه کشیده نیس؟؟؟؟میشه خصوصی بفرستی ببینم من همش ازینکه صورت دراز شه میترسمم درکم‌ کنی کاشش تو نت که میزنم همه ناراضی ان☹

هر کی میبینم‌تو پیجا صورت از نیم رخ خوبه از روبه رو بزرگ شده خیلیی

سلام عزیزم.    آره صورت کشیده میشه من ک خودم صورتم اول کشیده بود حالا کشیده تر شده پشیمون. ب نظرم مزخرف ترین  جراحیه 

دیگه کشیده نیس؟؟؟؟میشه خصوصی بفرستی ببینم من همش ازینکه صورت دراز شه میترسمم درکم‌ کنی کاشش تو نت که ...

تناچیزی ک میتونم بهت بگم اول اینکه خواهش دارم انجام نده. دوم.    اگر قانع نمیشه.   حوال سه چهار ماه وقت بزار تحقیق کن. ببین.     و بد اینکه این قول رو بهت میدم انجام بدی. پشیمون میشی. حتی پیش. بهترین دکتر دنیا

سلام من هم مدتی است فکر جراحی چانه به سرم افتاده. مشکل چانه ی من انحراف به راست است . با دکتر صحبت کردم و گفت مشکلم را با جراحی چانه درست میکنه.

اما الان که نظرات را خوندم انگار کسی از عمل چانه راضی نیست و خیلی ها از این عمل ناراضی هستند

تورو خدا کمکم کنید. هم انحراف چانم داره اذیتم میکنه همم اصلا دوست ندارم بعد عملم پشیمون بشم.