2777
2789
عنوان

جراحی چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 5952 بازدید | 51 پست
من اهواز عمل کردم دکتر حمیدرضا فلاحی

راضی بودین ؟ و اینکه پیچ و پلاتین هایی که گذاشتن حس میشه ؟ حالت پله ای نشده و بی حسی چونتون چند وقت بود😅اگر دوست داشتین جواب بدین ممنون😅❤

راضی بودین ؟ و اینکه پیچ و پلاتین هایی که گذاشتن حس میشه ؟ حالت پله ای نشده و بی حسی چونتون چند وقت ...

راضیم...نه اصلا حس نمیکنم چیزی تو دهنم

حالت پله ای یعنی چطوری؟🙁

والا هنوزم یه گوشه از چونم بی حسه یه کوچولو..دست میکشم بش سوزن سوزنی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم پیش دکتر محمدرضا ترحمی عمل ژنیوپلاستی رو انجام دادم از نتیجه شم خیلی راضی بودم اگه قصد انجام این جراحی رو داری حتما پیش یه دکتر خوب برو تا نتیجه خوبیم بگیری من که خیلی از کار دکترم راضی بودم. 

02126761574

عمل جنیوپلاستی یا ژنیوپلاستی یا جراحی جلو اوردن استخوان چانه هستش با عمل فک فرق داره و خیلی ساده تر ...

دقیقا همین طوریه مثل جراحی فک یک سری مراقبت ها داره من پیش دکتر شبنم شادابی جراحی چانه انجام دادم و فکم که عقب بود اومد جلو قبلا ژل تزریق میکردم توچونه که اصلا تاثیر نداشت

راضیم...نه اصلا حس نمیکنم چیزی تو دهنم حالت پله ای یعنی چطوری؟🙁 والا هنوزم یه گوشه از چونم بی حسه ...

عزیزم من میخوام عمل چونه انجام بدم چجوری باهاتون صحبت کنم یکم راهنمایی بگیرم ازتون؟؟ شما یه پیام میتونید به من بدید

دقیقا همین طوریه مثل جراحی فک یک سری مراقبت ها داره من پیش دکتر شبنم شادابی جراحی چانه انجام د ...

سلام منم عمل چونه انجام دادم،قرار بود استخوان‌چونه رو برش بده و جلو بیاره،حالا میگم نکنه وقتی بیهوش بودم پروتز گذاشته باشه؟

استارتر عزیز الان تاپیکت رو دیدم دکتر کی رو انتخاب کردی؟ عمل کردی راضی بودی؟صورتت از جلو حالت کشید ...

سلام عزیزم

نه کلا یه مدت تحقیق کردم و از عملش پشیمون شدم

الانم همچنان راضیم که عمل نکردم.اونایی که عمل کردن هیچکسیو ندیدم که از نظر من چونش قشنگ شده باشه.الانم در حال حاضر چونه ی خودم رو دوس دارم نظرم عوض شد مودی شده بودم😄

صورتم از جلو خیلی کشیده شده

الان دیدم تو تاپیکت گفتی دیروز تازه عمل کردی 

خب اونکه بعد ۶ ۷ ماه تازه چهرت معلوم میشه و ورم ها میره

ولی اینکه شما جراحی فک و چانه بود ؟یا صرفا چانه ؟پروتز گذاشتن ؟

خدایا شکرت❤️

الان دیدم تو تاپیکت گفتی دیروز تازه عمل کردی  خب اونکه بعد ۶ ۷ ماه تازه چهرت معلوم میشه و ...

سلام عزیزم  تو رو خدا میشه جوابم بدی من فقط چانه 

صورتم کشیده شده.یه جوریه 

بد لب پایین ب بالای  ب زور میرسه  تو رو خدا بگین این رفع میشه

سلام عزیزم  تو رو خدا میشه جوابم بدی من فقط چانه  صورتم کشیده شده.یه جوریه  بد ل ...

من عمل نکردم ولی تمام تجربیاتی که خوندم ناقرینگی چونه و ورم و بیحسی لب و همه اینا بعد از ۶ ۷ ماه کم کم جامیوفته و خودشو نشون میده 

جلوی اینه کمتر برو

بذار ورم چونت بخوابه بعد مشخص میشه صورتت چه جوری میشه

نگران نباش حتی اگه یک درصدم کشیدگی صورتت بمونه بعد یکسال اصلا یادت میره و برات قیافه جدیدت نرمال میشه . مثل الان که دیگه چهره قبلت یادت نیست

خدایا شکرت❤️

من عمل نکردم ولی تمام تجربیاتی که خوندم ناقرینگی چونه و ورم و بیحسی لب و همه اینا بعد از ۶ ۷ ما ...

خیلی ناراحتم. عکسای قبل رو ک نگاه میکنم همش گریه میکنم  دارم دیونه میشم  

خیلی ناراحتم. عکسای قبل رو ک نگاه میکنم همش گریه میکنم  دارم دیونه میشم  

چرا با خودت این کارو میکنی ؟رها کن بابا

ی سال دیگه میتونی راجبش نظر بدی 

صورت خودتم کشیده بود؟

خدایا شکرت❤️