2777
2789
عنوان

حسودی😔

144 بازدید | 7 پست

خانوما از وقتی برادر شوهرم زن گرفته من خیلی حسود شدم اصلا قبلا تو عمرم به کسی حسادت نمیکردم ولی از وقتی جاریم اومده  همش غصه میخورم به روم نمیارم نمیزارم کسی بفهمه ولی همه با اون خیلی خوبن حتی شوهر خودم 

هم وضع مالی باباش خوبه هم از این طرف برادر شوهرم هنوز یه سال نشده خونه خریده هنوز نامزدن و همش ناراحتم ک چرا من ندارم بعد ده سال 😔

چرا من از همه اونایی ک حتی بعد من ازدواج کردن عقبترم

چاره ش حسادت نیس که

از ته دلت واسشون خوشحال باش و ارزوی خوشبختی کن،باور کن این حس خوب و ارزوهای خوب واسه بقیه ب زندگی خودت برمیگرده😍

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طبیعیه چاره اینه خودتونو بکشید بالا و برا خودت هم بیشتر وقت بزاری 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞