2821
2789
عنوان

خانمهای قمی 🌷

325 بازدید | 46 پست

من قم زندگی میکنم هیچ دوستی ندارم خیلی تنهام😪چند نفرتون مثل من تو غربتین و تنها؟

دوس دارم یه دوست عین خودم داشته باشم

یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستید💜 

[QUOTE=198551735]سلام عزیزم.خوبی؟  کدوم منطقه قم هستی.من قم زندگی میکنم.هر وقت کاری داشتی من در خدمتم عزیزم.منو ...[/QUسلام گم 

۱۷متری فهیمی هستم تازگیا جابه جا شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=198551735]سلام عزیزم.خوبی؟  کدوم منطقه قم هستی.من قم زندگی میکنم.هر وقت کاری داشتی من در ...

دوری از خانواده خیلی سخته 😭

[QUOTE=198551735]سلام عزیزم.خوبی؟  کدوم منطقه قم هستی.من قم زندگی میکنم.هر وقت کاری داشتی من در ...

واااای مرسی مهربون. چندسالته ازدواج کردی نینی داری

قربونت عزیزم.خوشبختم. .منم بیست متری زاد هستم. ۲۵ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم. شما چند سالتونه.

سلام
ماگروه خانمهای قم داریم میتونید تشریف بیارید..شاید پیامم براتون تکراری باشه ببخشید  🙏

توی تلگرام به ایشون پیام بدین    
Manokhoodaaa@
 ....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون
Manokhoodaaa@

قربونت عزیزم.خوشبختم. .منم بیست متری زاد هستم. ۲۵ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم. شما چند سالتونه.

منم ۲۶سالمه بچه ندارم سمت طالقانی میشینم

سلام ماگروه خانمهای قم داریم میتونید تشریف بیارید..شاید پیامم براتون تکراری باشه ببخشید  🙏 ...

من تلگرام ندارم.کاش گروه توی واتساپ بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز