2777
2789

شایاین حرف ها برای بعضی ها تکراری باشه اما برای کسانی که نخوندند گذاشتم.چون غصش همیشه هست.

بیست و شش سالمه و مجرد.

میدونم هر چی بگم و هر جور تعریف منم باور نمیکنید چقدددرررر خانوادمون ساده اند پدر و مادرم انگار هیچی از زندگی نمیفهمند..اداب معاشرت یادمون.ندادند همیشه یجوری رفتار کردند انگار ما با مردم فرق داریم مثلا مادرم خیلی  سختگیر بود روی به خود رسیدن انگار فقط مردم دیگه باید به خودشون برسند و تیپ کنند انگار به ما نمیاد از این کارها.

هر دو تا فرهنگی و خیر سرشون تو اجتماع بودند اما انگار هیچی یاد نگرفتند و بعد از اون هم به بچه هاشون یاد بدند.

مادرم که کلا دنبال دعانویس و این حرف ها میلیون ها تومن پول دعانویس داده هزارهابار رفته دنبال این چیزا و هنوز هم دنبالشه. نسبت به همه بد دل شده با همه قطع رابطست چون فکر میکنه اونها جادو برامون اوردند .

پدرم بی نهایت ساااااکت به خدا تو عمرم ندیدم اسم مادرم رو بیاره یا مارو .اصلا حرف نمیزنه درونگرای زیادیه.

داداشم الان شانزده سالشه عین بچه ها باهاش رفتار میکنه اصلا چیزی از اجتماع یادش نداده.داداشم یک دونه دوست نداره.از وقتی کرونا اومده همش تو خونست.پدرم انگار نه انگار داداشم تو سن نوجوانیه .به خدا داداشم حتی بلد نیست با کسی حرف بزنه و درسش افتضاح.

مادرم هم دلیل درس نخوندن داداشم رو جادو میدونه ودعا میگیره.

من که به خدا سااااده تر از من نیست انقدر تو خونه بودم که حتی بلد نیستم معاشرت کنم تو خوابگاه ابروم رفت پشت سرم میگفتند پخمه.

عین احمق ها دانشگاه رفتم یک بار هم مادرم مثله بقیه مادرها بهم یاد نداد که به خودم برسم و حواسم به ایندم باشه انگار نه انگار تو سن ازدواجم.

دانشگام تموم شد الان که بهش فکر میکنم میگم چقدددرررر ساده بودم.

خانوادمون اینقدر منزوی هست که هیچ خواستگاری نداشتم تا حالا.

بابام که بلد نیست با کسی معاشرت کنه مادرم هم قطع رابطست .

من تا الان کجا بودم چرا اینهمه دختر تو دانشگاه و خوابگاه رو ندیدم چرا ازش یاد نگرفتم چون فکر میکردم نباید یاد بگیرم چون مادرم میگفت اونجا فقط درس باید بخونی اما انگار نه انگار منم اینده ای دارم.

به خدا تو فامیل ندیدم خانواده ای انقدر پدر و مادر ساده باشند و بی فکر .شمما هم این وضعی دیدید.

ما وضعمون خیییلی فاجعست تو تاپیک متاسفم برای مادرم و خاله هام نوشتم مادرم اینقدر که در بین مردم نبوده و ساده بوده باعث مرگ خواهرم شد به خاطر اعتقاداتش

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر رفتار آدمها بیشتر دست خودشون هست.... فقط کافیه بخوای چجور زندگی کنی ....رفتار هیچ آدمی شبیه کسی دیگه نیست همونجوری که هستی بپذیرش و سعی کن با اجتماع و اطرافیان مراوده ی مثبت داشته باشید ...

عزیزم افکارت رو از اونا دور کن و باهاشون سر نظراتت ک مخالفشون هست صحبت کن و کوتاه نیا منظورم جنگ روانی نیس فقط خودت رو تغییر بده در ضمنکمک برادرت کن طفلک بعدا خیلی منزوی میشه نزار روش تاثیر داشته باشن

خواهرت چی شده عزیزم واقعا متاسفم

خودت باش و خودتو دست کم نگیر حتی برای تغییر زندگیت اول باید خودتو باور داشته باشی 

کاربر مرد ۳۵ + با تمام مسائل... وفاداری و تعهد و صداقت همیشه وهمه جا دارای ارزش و خیانت و بی وفایی و دروغگویی همیشه نافرجام است .
شما همونی هستی که خواهرت مریص بوده ولی مادرت نبردتش دکتر و جاش رفته دعا گرفته واسش؟

اره

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
قرصارو درست و حسابی نداد میگفت مریضیمون دکتری نیست .

الاهی عزیزم

حالا که اینجوریه خودت از خودت شروع کن.بیشتر تو اجتماع باش کار مناسب با محیط مناسب پیدا کن.به برادرت کمک کن نزار سرخورده بشین.نزار همین فرمولو رو بچه هاتون پیاده کنیین.اعتماد به نفستو ببر بالا 

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن