2777
2789
عنوان

چی بخورم....

273 بازدید | 10 پست

خانما من تواین فصل خیلی بدنم حساسه جایی بریم یاحتی شباکه دروپنجره بازه پشه هامیخورنم اونم ناجور،خیلی بدنموبد میخورن قرمزمیشه ومیخاره.پماد دپی هم میزنم ولی تاثیرنداره خییییلی خارش دارم

شماراهکاری ندارید؟مثلاخوراکی یاهرکاردیگه ای که طرفم نیان

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

استارتر لطفا واسه آخرین تاپیکم گزارش بزن لطفااااا

امضام رو کامل بخونین بی زحمت.......................    به خاطر این که کنکور قبول شم لطفا واسم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین براتون حمد بخونم مرسیییییییییی😍❤️😍❤️😍

شنیدم روغن مایع بزنی به خودت نمیخورنت

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

نمیدونم ولی برا خارش پماد سی گل دارم خیلی خوبه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نعنا یا ریحون پشه رو ازت دور میکنه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)