2777
2789
عنوان

بهش میگم اس میدم ک

114 بازدید | 13 پست

ب اونی ک گفتم دوست دارم خیلی وقته بهش گفتم 

بهش اس میدم میگم فراموشم کنه دیگه 

چون برای من وقت نداره میخام فراموشم کنه خسته شدم 

چون دیگه نمی تونم بهش اس بدمو حالشو بپرسم شاید با یکی دیگه دوس شده 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اس نده اگر پای یکی دیگه درمیون باشه سراغتو نمیگیره اون پسرا هستند که باید سراغ بگیرن

میگم بلاکم کن و سراغمو نگیر خسته شدم ازش 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
خو خودت میگی سراغتو نمیگیره باز اس بدی سراغمو نگیر😐😐

خب بعضی وقتا میاد اس میده و میگه کار دارم 

اینجوری دادری بهش میگی تورو خدا پیام بده

ن برای عادی شده خسته شدم ازش دوسش داشتم ولی نموند پای من میخوام رابطمو با هاش تموم کنم کات کنم

خب بعضی وقتا میاد اس میده و میگه کار دارم 

خو همون بعضی وقتا اگه اس داد بگو اس نده...نکه الان اس بدی بگی..بعد اونم بگه حالا مگه من سراغتو گرفتم)))!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خو همون بعضی وقتا اگه اس داد بگو اس نده...نکه الان اس بدی بگی..بعد اونم بگه حالا مگه من سراغتو گرفتم ...

هه برام مهم نیص هر فکری میکنه 

بکنه دیگه دوسش ندارم 

سرسنگین جوابشو بده بزار بفهمه  البته شاید توقع تو زیاده شاید اون یه نگاه عادی به رابطه داره

ن خیلی گف دوسم داره و هیچ وقت تنهام نمیزاره 

ولی بهش میگم ب زود ترین فرصتی ک ان بشع🙂

اخرشو چی گفتی؟

گفتم بهش میگم ک دیگه اس نده ب زود ترین فرستی ک انلاین شد میگم بهش