ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان بهش میگم اس میدم ک 114 بازدید | 13 پست ب اونی ک گفتم دوست دارم خیلی وقته بهش گفتم بهش اس میدم میگم فراموشم کنه دیگه چون برای من وقت نداره میخام فراموشم کنه خسته شدم چون دیگه نمی تونم بهش اس بدمو حالشو بپرسم شاید با یکی دیگه دوس شده این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/04/16 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15769 اس نده اگر پای یکی دیگه درمیون باشه سراغتو نمیگیرهاون پسرا هستند که باید سراغ بگیرن
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 دیگه برام عادی شده این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 اس نده اگر پای یکی دیگه درمیون باشه سراغتو نمیگیره اون پسرا هستند که باید سراغ بگیرن میگم بلاکم کن و سراغمو نگیر خسته شدم ازش این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20983 خو خودت میگی سراغتو نمیگیره باز اس بدی سراغمو نگیر😐😐 خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15769 میگم بلاکم کن و سراغمو نگیر خسته شدم ازش اینجوری دادری بهش میگی تورو خدا پیام بده
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 خو خودت میگی سراغتو نمیگیره باز اس بدی سراغمو نگیر😐😐 خب بعضی وقتا میاد اس میده و میگه کار دارم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 اینجوری دادری بهش میگی تورو خدا پیام بده ن برای عادی شده خسته شدم ازش دوسش داشتم ولی نموند پای من میخوام رابطمو با هاش تموم کنم کات کنم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20983 خب بعضی وقتا میاد اس میده و میگه کار دارم خو همون بعضی وقتا اگه اس داد بگو اس نده...نکه الان اس بدی بگی..بعد اونم بگه حالا مگه من سراغتو گرفتم)))! خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 خو همون بعضی وقتا اگه اس داد بگو اس نده...نکه الان اس بدی بگی..بعد اونم بگه حالا مگه من سراغتو گرفتم ... هه برام مهم نیص هر فکری میکنه بکنه دیگه دوسش ندارم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15769 خب بعضی وقتا میاد اس میده و میگه کار دارم سرسنگین جوابشو بده بزار بفهمه البته شاید توقع تو زیاده شاید اون یه نگاه عادی به رابطه داره
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 سرسنگین جوابشو بده بزار بفهمه البته شاید توقع تو زیاده شاید اون یه نگاه عادی به رابطه داره ن خیلی گف دوسم داره و هیچ وقت تنهام نمیزاره ولی بهش میگم ب زود ترین فرصتی ک ان بشع🙂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
چکاوکم_من عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 15769 ن خیلی گف دوسم داره و هیچ وقت تنهام نمیزاره ولی بهش میگم ب زود ترین فرصتی ک ان بشع🙂 اخرشو چی گفتی؟
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 اخرشو چی گفتی؟ گفتم بهش میگم ک دیگه اس نده ب زود ترین فرستی ک انلاین شد میگم بهش این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید