2777
2789
عنوان

عطاری مشهد

860 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مشهدی عطاری خوب و دقیق و کاربلد تو مشهد هرکی رفته ک خودش و اطرافیانش رفتن و جواب گرفتن معرفی کنن لطفا ممنون 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

از چیه عطاری میخوای جواب بگیری؟ چ موضوعی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هه سوال من است؟؟

میخام بادارو گیاهی خوب شم 

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تشخیص دقیق و درمان بیماری ها

متخصص و فوق تخصص برو. عطاری اخه؟ 

مشکلت چیه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مشکلت چیه 

عصبیم و افسرده معدمم خیلی اذیتم می‌کنه. پیدا کردی به منم آدرس بده ممنون

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

عصبیم و افسرده معدمم خیلی اذیتم می‌کنه. پیدا کردی به منم آدرس بده ممنون

عزیزم تاپیک قبلیم چند نفر ادرس و شماره دادن یک سر بزن... من چند تا تاپیک میزنم ک نزدیک محله خودمون ببینم اگ پیدا نشد میرم یکی از همونا 

عزیزم تاپیک قبلیم چند نفر ادرس و شماره دادن یک سر بزن... من چند تا تاپیک میزنم ک نزدیک محله خودمون ب ...

من شیروان و عزیزم ممنون برم ببینم

بله. خیلیا با داروی گیاهی مشکلشون حل شده همچین الکی هم نیس. گیاهی 

چیزی ک تجربه کردم و نتیجه نداد و با فوق تخصص خوب شد رو گفتم. برو عطاری خوب شی ایشالا 

چیزی ک تجربه کردم و نتیجه نداد و با فوق تخصص خوب شد رو گفتم. برو عطاری خوب شی ایشالا 

آره گاهی متخصص میری جواب نمیگیری عطاری ج می‌ده گاهی هم برعکس . ممنون عزیزم 

2827
2791
2779
2792