2777
2789
عنوان

دعا نویسی

309 بازدید | 12 پست

سلام میدونم خیلی ها اعتقاد دارن و حتی از رو استیصال دنبال دعا نویس میرن ولی من میترسم که نکنه معامله من با خدا غلط باشه و اینجوری گناه کرده باشم من خیلی نماز و دعا می خونم و حریصم به عبادت اگه بگن صدهزار تا صلوات بفرست برا فلان حاجت جواب میده حتما انجامش میدم نمیخوام کسی رو که این کارو میکنه نفس کنم ولی واقعا نتیجش براتون خوبه یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من واقعا دارم مجبور میشم ک دعا بگیرم نمیدونم چیکار کنم 

مشکلت رو بگو شاید بتونم با قرآن و ذکر کمکت کنم جدی میگم چون خیلی به ذکر خدا اعتقاد دارم اول بسپار به خدا 

کاری به اینکه خوب خرافات و ی کار دور از عرف و پسندیده جامعه هست و اینکه چقدر بد جلوه ای داره تو جامعه رو ندارم فقط میدونم که نمیشه قضاوت کرد اینم جزو کارهایی هس که واقعا بعضی ها به عنوان آخرین راه حل انتخاب میکنن

مشکلت رو بگو شاید بتونم با قرآن و ذکر کمکت کنم جدی میگم چون خیلی به ذکر خدا اعتقاد دارم اول بسپار به ...

۷ ساله با ی نفر همو دوس داریم مطمئنم خوانوادم میگن ن همیشه تو بحث میگفتن ن دیگ نذاشتم بیاد خاستگاری تا الان قراره بیان پای ابروم در میونه از اونطرف هم عاشق همیم نمیدونم چیکار کنم اگ بگن نه واقعا داغون میشم 😔😔😔😔

۷ ساله با ی نفر همو دوس داریم مطمئنم خوانوادم میگن ن همیشه تو بحث میگفتن ن دیگ نذاشتم بیاد خاستگاری ...

بزار چند تا کار که خودم ازش جواب گرفتم بهت یاد بدم اول که مطمئن باش هر چی قسمتت باشه خدا  همونو برات انجام میده من خودم ۱۶ساله ازدواج کردم قبلش خیلی ی نفر دوست داشتم هنوزم دوسش دارم باورت نمیشه می شنوم ناراحته براش از صمیم قلبم دعا میکنم ولی همو موقع خیلی از خدا میخواستم که ای مرد شوهرم بشه نشد بعد از چند سال حکمت خدا رو فهمیدم چون به زنش وفادار نبود ولی سوره مریم بنویس بزار تو کیف یا کمدت تا بختت باز بشه به حق مادر سادات سوره یس هر روز بخون و از همه مهمتر از امام رضا بخواه خدا رو شاهد میگیرم که دستت خالی نمیزاره ایشالا خوشبخت بشی و خدا هیییچ وقت پشیمونی بهت نده

بزار چند تا کار که خودم ازش جواب گرفتم بهت یاد بدم اول که مطمئن باش هر چی قسمتت باشه خدا  همونو ...

مرسی از رهنمایت عزیزم حتما انجام میدم ایشالا ک توهم همیشه زیر سایه خدا خوشبخت زندگی کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز