2777
2789

ای خدااااا اخه چرا این مادر شوهرا اینقد ......... جاش نیس بگم😂😑😒💩

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدااااا اخه چرا این مادر شوهرا اینقد ......... جاش نیس بگم😂😑😒💩

گناه من چیه که شوهرم بیرون رفتنی میگه توام بیا بریم و ننشو نمیبره

ی چیزم شدنی میگه فقط زناتونو میگردونید

گناه من چیه که شوهرم بیرون رفتنی میگه توام بیا بریم و ننشو نمیبره ی چیزم شدنی میگه فقط زناتونو میگر ...

واااا بگو زنیکه تو زنشی یا من

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اگه میتونست خودش زنش میشد

از مادرشوهرای حسوده کاریشم نمیشه کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز