2777
2789
عنوان

ناباروری

244 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها من ۴ سال با وجود سالم بود باردار نمیشم همسرمم هم سالمه .تا مرز آی یو آی رفتم یکبار آی یوائ کردم بی نتیجه شد .چیکار کنم ؟ هزینه آی وی اف هم خیلی بالاست 

بی مشگل نیست ..

یکی از دوستام همه چیش خوب بود باردارنمیشد 

تا اخرش ای وی اف کرد تخمکاش خوب بود ولی پوچ بود بارور نمیشد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بی مشگل نیست .. یکی از دوستام همه چیش خوب بود باردارنمیشد  تا اخرش ای وی اف کرد تخمکاش خوب بو ...

تا نیم ساعت دیگه عروس خواهرشوهرم بچه اش بدنیا میاد از من ۶ سال کوچکتره 

چرا؟؟؟؟

خوب وقتی فولیکولش رو ۲۰ یا ۲۲ بود میگن عالیه ولی پوچه و بارور نیست اون تخمک اگه رو ۱۵ باشه ولی بالغ باشه حتما میگیره....سعی کن مراحل ای وی اف بری انشالله نتیجه بگیری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوب وقتی فولیکولش رو ۲۰ یا ۲۲ بود میگن عالیه ولی پوچه و بارور نیست اون تخمک اگه رو ۱۵ باشه ولی بالغ ...

عزیزم از ۱۰ میلیون ب بالاست نداریم .اونم احتنال ۱۰۰ درصد نیست 

یکسال تا دلت بخواد امپول زدم عکس رنگی گرفتم‌ ...

میگم معلوم نیست من خودمم موقعی که تخمک کشی کردن ۲۰تا تخمک داشتم فولی درشت ولی حدود ۱۲ تا پوچ بودن 

حتما حکمتی داره ان شاءالله خدا بهتون بچه سالمو صالح بده 

عزیزم خیلی دلم گرفت واسه امضات😔😔

انشالله ساله دیگه بسلامت بچتو بغل میگیری نا امید نباش من ۱۰ سال منتظرم باردارمیشم ولی در ۲یا ۳ماه سقط میشن نمیگیره مشگل دارن ضعیفن دکترا میگن سعیمون میکنیم ولی این یعنی ناامیدم کردن حداقل باردارمیشی تو  نگران نباش حال منو ببین خداروشکر کن