2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

49 بازدید | 53 پست
بابام یه هفته است بیمارستان بستریه حالا حالاها هست منم راه دور کارم همش گریه است مرگ بر دوری مرگ بر غربت شوهرم هم میگه فعلا گرمه یه کم خنکتر شه اخر هفته بریم ولی من حرفشو درک نمیکنم خودش بود تحمل میکرد باباش بستری بودنی هر روز اونجا بود دلم خیلی گرفته خیلی خیلی
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا...پدرت هرچ زودترسلامتیشوبدست بیاره
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم ایشالا حال بابات زود خوب بشه شوهرتم شاید گرمای هوا رو بهونه کرده که نکنه بری تو بیمارستان ببینیش و بیقرارتربشی یا شایدم میخواد تو توگرما اذیت نشی
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405
زمان پیغمبر یه زنی عین شکایت شمارو به پیغمبر کرد. پیغمبر براش پرده هارو کنار زد دید گوش دادن به حرف ناحق شوهرش چقدر برکت برای پدرش داشته
بزرگترین تراژدی زندگی مرگ نیست... بی هدف زندگی کردن است