سلام خانمای عزیز. من یه نویسنده هستم. با کسایی کار میکنم که برای پیجشون رمان میخرن. خیلیا برای جذب مخاطب و فالور برای پیج و کانال هاشون به رمان نیاز دارن. اگه این رمان از جای دیگه کپی شده باشه کانال یا پیج شما از طرف بقیه گزارش میخوره و ریپورت میشه. پس اگه دنبال رمان خاصی هستید که هیچ جا منتشر نشده باشه بهم پیام بدید کار اول رو قیمت مناسب میگیرم. حتی بعضی از مشتری هام هستن که خودشون ایده رمان رو میدن یا میگن میخوان چجوری باشه من براشون مینویسم.
یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿
من یه رمان خیلی خوب نوشتم فقط فرصت نکردم بریزم رو فلش
موفق باشی عزیزم. من یه مدتی رایگان رمانام رو اینترنتی پخش میکردم. رمان خزان رهایی رو از سایت یک رمان میتونی دانلود کنی بخونی. فعلا میفروشم ایشالا بعدا میرم تو فکر چاپ فعلا گوگولم به دنیا بیاد
خب چرا چاپ نمیکنی من گذاشمتمش برا چاپ ولی این چند وقت درگیر بودم نشو کاملش کنم به نظرت حتنا باید ر ...
یه رمانامو دادم دست ناشر ولی گفتن حجمش برای چاپ کمه. فعلا قصد چاپ ندارم یمخوام رو قلمم کار کنم هروقت عالی شدم و راضی بودم از کامل و صد در صد اونوقت میدم چاپ. معتقدم رمانی که چاپ میشه دیگه موندگاره از آدم.
اره من حجمش خیییلی زیاده کار اولم نیست دو تا دیگه نوشتم ولی اونا به تظرم برا چاپ خوب نبود و ب ...
من با کمک انجمن یک رمان منتشر میکنم و میدم دست ناشر با ۴ تا ناشر کار میکنن. نشر علی، نشر شقایق، نشر قلم و انتشارات مشق. نشر علی معمولا رمان چاپ میکنه و نشر شقایق