2821
2789
عنوان

(فروش رمان)

830 بازدید | 21 پست

سلام خانمای عزیز. من یه نویسنده هستم. با کسایی کار میکنم که برای پیجشون رمان میخرن. خیلیا برای جذب مخاطب و فالور برای پیج و کانال هاشون به رمان نیاز دارن. اگه این رمان از جای دیگه کپی شده باشه کانال یا پیج شما از طرف بقیه گزارش میخوره و ریپورت میشه. پس اگه دنبال رمان خاصی هستید که هیچ جا منتشر نشده باشه بهم پیام بدید کار اول رو قیمت مناسب میگیرم‌. حتی بعضی از مشتری هام هستن که خودشون ایده‌ رمان رو میدن یا میگن میخوان چجوری باشه من براشون مینویسم.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

من یه رمان خیلی خوب نوشتم فقط فرصت نکردم بریزم رو فلش

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
من یه رمان خیلی خوب نوشتم فقط فرصت نکردم بریزم رو فلش

موفق باشی عزیزم. من یه مدتی رایگان رمانام رو اینترنتی پخش میکردم. رمان خزان رهایی رو از سایت یک رمان میتونی دانلود کنی بخونی. فعلا میفروشم ایشالا بعدا میرم تو فکر چاپ فعلا گوگولم به دنیا بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشی عزیزم. من یه مدتی رایگان رمانام رو اینترنتی پخش میکردم. رمان خزان رهایی رو از سایت یک رمان ...

ممنونم گلم

چقد میگیرن از رمانو

چجوری میفروشیش

به اسم خودت ثبت میشه؟

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
ممنونم گلم چقد میگیرن از رمانو چجوری میفروشیش به اسم خودت ثبت میشه؟

مشتری تو واتساپم پیام میده پول رو واریز کرد فایل ورد رمانم رو میدم بهش. بله با اسم خودم منتشر میکنن اگه نکنن که شکایت میکنم ازشون.

کار اول معمولا از ۴۰۰ تومن تا ۵۰۰ تومن کارای بعدی یکم بالاتر میره دیگه 😁 ولی وقتی رمانی چاپ بشه خب درآمدش خیلی بیشتره قطعا

مشتری تو واتساپم پیام میده پول رو واریز کرد فایل ورد رمانم رو میدم بهش. بله با اسم خودم منتشر میکنن ...

خب چرا چاپ نمیکنی من گذاشمتمش برا چاپ

ولی این چند وقت درگیر بودم نشو کاملش کنم

به نظرت حتنا باید رو فلش باشه؟

خب چرا چاپ نمیکنی من گذاشمتمش برا چاپ ولی این چند وقت درگیر بودم نشو کاملش کنم به نظرت حتنا باید ر ...

یه رمانامو دادم دست ناشر ولی گفتن حجمش برای چاپ کمه. فعلا قصد چاپ ندارم یمخوام رو قلمم کار کنم هروقت عالی شدم و راضی بودم از کامل و صد در صد اونوقت میدم چاپ. معتقدم رمانی که چاپ میشه دیگه موندگاره از آدم.

خب چرا چاپ نمیکنی من گذاشمتمش برا چاپ ولی این چند وقت درگیر بودم نشو کاملش کنم به نظرت حتنا باید ر ...

فلش؟ من رو لپ تابمه

یه رمانامو دادم دست ناشر ولی گفتن حجمش برای چاپ کمه. فعلا قصد چاپ ندارم یمخوام رو قلمم کار کنم هروقت ...

اره من حجمش خیییلی زیاده 

کار اولم نیست دو تا دیگه نوشتم ولی اونا به تظرم برا چاپ خوب نبود و به بقیه آشناهادادم خوندن

میشه اسم ناشر رو بگی و آدرس و شرایط چاپ رو 

و اینکه هزینه میگیرن که چاپ بشه؟

فلش؟ من رو لپ تابمه

من لب تاپ ندارم کامپیوتره

اره من حجمش خیییلی زیاده  کار اولم نیست دو تا دیگه نوشتم ولی اونا به تظرم برا چاپ خوب نبود و ب ...

من با کمک انجمن یک رمان منتشر میکنم و میدم دست ناشر با ۴ تا ناشر کار میکنن. نشر علی، نشر شقایق، نشر قلم و انتشارات مشق. نشر علی معمولا رمان چاپ میکنه و نشر شقایق

فرق نداره که

خب با همون باید رو فلش بریزم بدم بهشون

خب با همون باید رو فلش بریزم بدم بهشون

نه معمولا از طریق اینستا یا واتساپ یا تلگرام فایل رمان رو میگیرن

من با کمک انجمن یک رمان منتشر میکنم و میدم دست ناشر با ۴ تا ناشر کار میکنن. نشر علی، نشر شقایق، نشر ...

ممنونم گلم از شرایط چاپ خبر نداری؟

میشه کمی توضیح بدی اگه مایلی