دوس پسرم بهم خیانت کرد شب عروسیش زنش با دوس پسرش فرار کردو رفت خودشم افسرده شد و تصادف کرد
حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط...درحال تغییرم۰💫
البته خودم دیدم ی پسری با ی دختری دوس بودن اخر سر یجایی پلیس این دو تا رو گرفته بود بعد ابرو دختره رفت پسر نگرفتتش پسره با یکی ازدواج کرد اخر ب جدایی ختم شد هنوزم پسره مجرده و ی عالمه مهریه داده
اونایی که گناه کمی دارن کفاره گناهانشونو با بیماری و حادثه می دن تا گناهانشون پاک بشه اونایی که بار گناهانشون سنگینه خدا تو راه گمشدگان قرارشون می ده و ولشون می کنه
به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
وااای دلت خنک شد؟؟؟ خیانت خیلی بده ماله منم بهم خیانت کرد رفت یکی دیگه رو گرفت نامر ...
خیلی دلم خنک شد .آه من بود ک گرفتش منو چندین سال بازی داد وان چوب خدا صدا نداره
حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط...درحال تغییرم۰💫
خدا جهنمو واسه اونا ساخته ....خدا خودش کمکمون کنه ...ماها که از تاوان دیگران دلمون خنک می شه خودمونم گناهکاریم ولی در موقعیت دیگه و ب نحو دیگه...باید ببخشیم تا بخشیده بشیم
به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم