2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسرم بهم خیانت کرد شب عروسیش زنش با دوس پسرش فرار کردو رفت خودشم افسرده شد و تصادف کرد

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

البته خودم دیدم ی پسری با ی دختری دوس بودن اخر سر یجایی پلیس این دو تا رو گرفته بود   بعد ابرو دختره رفت پسر نگرفتتش     پسره    با یکی ازدواج کرد  اخر ب جدایی ختم شد   هنوزم پسره مجرده و ی عالمه   مهریه داده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوس پسرم بهم خیانت کرد شب عروسیش زنش با دوس پسرش فرار کردو رفت خودشم افسرده شد و تصادف کرد

وااای 

دلت خنک شد؟؟؟

خیانت خیلی بده  ماله منم بهم خیانت کرد رفت یکی دیگه رو گرفت نامرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونایی که گناه کمی دارن کفاره گناهانشونو با بیماری و حادثه می دن تا گناهانشون پاک بشه اونایی که بار گناهانشون سنگینه خدا تو راه گمشدگان قرارشون می ده و ولشون می کنه 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
وااای  دلت خنک شد؟؟؟ خیانت خیلی بده  ماله منم بهم خیانت کرد رفت یکی دیگه رو گرفت نامر ...

خیلی دلم خنک شد .آه من بود ک گرفتش منو چندین سال بازی داد وان چوب خدا صدا نداره

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
اونایی که گناه کمی دارن کفاره گناهانشونو با بیماری و حادثه می دن تا گناهانشون پاک بشه اونایی که بار ...

هی ولی کاش اونا هم تاوان کارشونو بدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی دلم خنک شد .آه من بود ک گرفتش منو چندین سال بازی داد وان چوب خدا صدا نداره

حاله تو رو خواستارم از خدا که دلت خنک شد 

معلوم بود قشنگ دلتو چزونده بود بی معرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی ولی کاش اونا هم تاوان کارشونو بدن

خدا جهنمو واسه اونا ساخته ....خدا خودش کمکمون کنه ...ماها که از تاوان دیگران دلمون خنک می شه خودمونم گناهکاریم ولی در موقعیت دیگه و ب نحو دیگه...باید ببخشیم تا بخشیده بشیم 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
نیومد ازت حلالیت بطلبه؟

نه