2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاري  براي شروع ايلتس بالا بقيش كم كم

خودمم ب همون پرستاری فک کردم.

سال بعد کنکور میخوام بدم از الان دارم میخونم.

فکر‌کردم برای رشته ای مثل پزشکی خیلی باید منتظر بمونم خیلی طول میکشه حالا نمیدونستم مهاجرت با پرستاری راحت تره

خودمم ب همین فکر‌ کردم. پرستاری زودتر به پول میرسه

بحث پولش به کنار

کلا پزشکی اونطرف خیلی دردسر داره خیلی زیاد 

همسر من قبل از پزشکیش لیسانس پرستاریش رو گرفته اگر بنا به مهاجرت باشه با پرستاری شرایط براش بهتره بعد حالا میتونه وقتی رفت یه کارایی واسه پزشکیش کنه

پرستاری خیلی راحت تره واسه پزشکی باید بری یه سری آزمونهای سخت تو اون کشور بدی

بعد شرایط برای پرستاری فراهم تره چون زودتر مهاجرت میکنی من الان ۲۲ سالمه اگه پزشکی قبول شم سال بعد باید تا ۲۹ سالگی درس بخونم و بعدش دوسال سابقه داشته باشم و اینا کلا خیلی طول میکشه ولی پرستار باشی دو سه سال جلوتری

یعنی میشه اونور دوباره با مدرک پرستاری پزشکی بخونی؟!؟

نه ببین برای پذیرش از ایران با مدرک پرستاری راحت تر و زودتر میشه رفت

ولی میتونه وقتی پذیرش گرفت و شرایطش اونطرف اوکی شد مدرک پزشکیش رو استفاده کنه و بره تو فیلدی که میخواد ینی منظورم اینه رفتن با پرستاری راحت تره

یا حتی با پرستاری کشورای بهتری میشه رفت مثلا کانادا

بعد شرایط برای پرستاری فراهم تره چون زودتر مهاجرت میکنی من الان ۲۲ سالمه اگه پزشکی قبول شم سال بعد ب ...

رشتت چيه وقتت تلف نكن براي ندرك بشين قشنگ زبانت بخون و مستقيم تخصيلي برو