2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفته بودم. یه لکه اکوژن تو قلب دیده شده بود که رفتم اکوی قلب جنین. خدا رو شکر چیز خاصی نبود. خیلی ...

سونو آنومالی بهم گفت که همه چی نرماله ولی دکتر برام اکوی قلب جنین نوشته ,پس برم?بیشتر به خاطر امواجش نگرانم که بچه دائما در معرض امواج قرار نگیره

منظورت nst هست؟ من میرم هر هفته. چون آب دور بچه کمه

نه اونو نمیدونم چیه, سونو آنومالی رفتم گفت همه چی خوبه ولی دکترم نوشت برای اکوی قلب جنین

که قلب بچه بررسی بشه

نه اونو نمیدونم چیه, سونو آنومالی رفتم گفت همه چی خوبه ولی دکترم نوشت برای اکوی قلب جنین که قلب بچه ...

همونه فکر کنم. نوار قلب بچه رو میگیرن، نیم ساعتی هم طول میکشه

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

چه خبره هر هفته☹تازه برا یه دفعه ۶۸۰ هزار تومن میخوان,مایع امنیوتیکم نوشته نرمال ولی توکل به خدا دیگه میرم,چقد استرس میدن اولش گفتن بچه سندروم داره با احتمال خیلی زیاد رفتم سلفری گفتن هیچی نیست بعد رفتم سونو گفتن هیچی نیست حالا هم اکو,فقط تو استرسم بخدا

نه. اکوی قلب جنین با نوار قلب گرفتن فرق داره.

اکوی قلب داخلی قلب جنین رو از نظر سوراخی، مشکلات مادرزادی، دهلیز و بطن چپ و راست، خونرسانی، نبود نارسایی بررسی میکنه.

سونو آنومالی بهم گفت که همه چی نرماله ولی دکتر برام اکوی قلب جنین نوشته ,پس برم?بیشتر به خاطر امواجش ...

من که خیلی راصی بودم رفتم گلم. چون سوراخ بودن و یکسری مشکلات قلبی تو بچه ها شایع هست. یه بار رفتم خیالم راحت شد. بازم هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم.

چه خبره هر هفته☹تازه برا یه دفعه ۶۸۰ هزار تومن میخوان,مایع امنیوتیکم نوشته نرمال ولی توکل به خدا دیگ ...

بقول دوست مون انگار فرق داره ، چون من هزینه  nst  میشه 30 تومن فقط! 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
من که خیلی راصی بودم رفتم گلم. چون سوراخ بودن و یکسری مشکلات قلبی تو بچه ها شایع هست. یه بار رفتم خی ...

نه خب پس منم حتما میرم,گفتم از تجربیاتتون استفاده کنم واسه ۲۹ ام وقت گرفتم پدرشم واریز کردم ولی گفتم اگه مشکلی داشت بیخیال بشم و نرم

بقول دوست مون انگار فرق داره ، چون من هزینه  nst  میشه 30 تومن فقط!

من زنگ زدم کلی مطب همه گفتن ۶۵۰ الی ۷۰۰

شما هم از مطب بپرسین حتما همینطوره 

بعد دکتر برام نوشته بود هفته ی آینده برم ولی از کلینیک دولتی وقت گرفتم ۲۴ هزار تومن شد برا منم ولی واسه دو هفته ی دیگه وقت داد,خدا بخیر بگذرونه

به حق امام زمانش دل هیچ مادری رو با بچه ش نلرزونه که واقعا خیلی سخته 

نه خب پس منم حتما میرم,گفتم از تجربیاتتون استفاده کنم واسه ۲۹ ام وقت گرفتم پدرشم واریز کردم ولی گفتم ...

نه گلم. به نظر من خیلی چیز خوبیه. انشالله که نی نیت سلامت میاد بغلت. ولی خب ادم وقتی میتونه از علم استفاده کنه چرا این کارو نکنه؟ یکسری مشکلات کوچیک قلبی هست که با فهمیدنش تو همون دوران جنینی میشه درمانش کرد. 

من زنگ زدم کلی مطب همه گفتن ۶۵۰ الی ۷۰۰ شما هم از مطب بپرسین حتما همینطوره  بعد دکتر برام نوش ...

من چون هرهفته میرم هم بیمارستان دولتی رفتم هم خصوصی

خصوصی با ویزیت ماما حساب کرد شد حدود 70 تومن

دولتی خود nst حدود 20 تومنه، با ویزیت پزشک زنان شیفت میشه 30! 

این قیمتی که شما میگی به خصوصی هم نمیخوره! احتمالا شما از یه چیز دیگه حرف میزنی من از چیز دیگه  

من زنگ زدم کلی مطب همه گفتن ۶۵۰ الی ۷۰۰ شما هم از مطب بپرسین حتما همینطوره  بعد دکتر برام نوش ...

مطب البته نرفتم! ولی اگه واقعا اینطوره خوب چه کاریه! برو بیمارستان