2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۳ من غش 🤦‍♀️😕

| مشاهده متن کامل بحث + 10239 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره اگه پول داری درسهات رو فقط واس یه سال بخون که تا خرداد یادت بمونه بعد برو دانشگاه غیر دولتی ولی پولش زیاده اما اگه مثل من پول نداری باید برای ۲۰ درس بخونی اول باید مفهومی بخونی بعد کتابی بخونه مثلا یه درس رو خوندی فرداش تست بزن یا از خودت امتحان بگیر بعد یه هفته مرورش همینجوری پیش برو واس تابستون تا یک ماه استراحت کن بعد کتاباتو مروز کن و کتاب تست بگیر تست بزن اگه توان خرید کتاب تست نداری برو کتابخانه ثبت نام کن کتاب تست بهت امانت میدن

سوال منم هست 😂همسن شمام تو هر تاپیکی میرم از کنکوریا مشاوره میگیرم 😁

اگر احتیاج ب مشاوره و سوال درمورد کنکور هستید با خانم مهدیان مشاوره بگیرید خیلی با حوصله و دقیق همه چیز براتون توضیح میدن اطلاعاتشون هم جدید هست . ۰۹۹۱۰۲۲۴۴۲۸مشاور دانشگاهم هستن اما خودشون اصفهان کلینیک دارن

واقعا نمیدونم چی رو باور کنم چی رو نه اما اینطور ک گفتن عمومیا حذفه

عزیزم بااین حجم از تغییرات باید یک مشاور داشته باشی و بهش اعتمادکنی من مشاور خودم خانم مهدیان پیشنهاد میکنم اگر هنوز مشاور نگرفتی و اصفهان هستی برو پیشش اگرم مال ی شهر دیگ ای مشاوره تلفنی بگیر ازشون میدونم ک مشاوره تلفنی هم دارن من خیلی ازشون راضی بودم اخلاقشونم خوب بود شمارش میزارم اگر لازمت شد ۰۹۹۱۰۲۲۴۴۲۸ انشالله ک توام موفق باشی دوست عزیز

سلام  وقتتون بخیر

سی دی آموزشی دروس رشته تجربی جامع کنکور دارم

تدریس شده توسط استادان برتر قلمچی

برای کنکور 1400_1401

خودم از این کلاس ها استفاده کردم و فیلم هاشو ضبط کردم

هزینه این کلاس ها برای خودم زیاد تموم شد اما اگر بخواید به قیمت پایین تر میفروشم

هرکسی خواست بگه که براش تو سی دی بریزم و پست کنم.

اینها فیلم های آماده تو بازار نیستن و من خودم 30 میلیون پول دادم و در این کلاس ها شرکت کردم و خودم این فیلم هارو ضبط کردم و کیفیت HD دارن هر کسی خواست اطلاع بده.

اگر خواستید برای نمونه ی فیلم تو تلگرام براتون ارسال میکنم اگر راضی بودید در خدمتم پیج اینستاگرامم konkorihaa _ir هست .

کنکور از 1402 میشه سالی دوبار دو مرحله فقد درسهای اختصاصی عمومی ها تو کنکور نمیاد و نمره نهایی ها ...

یعنی چی میره مرحله دوم کنکور یعنی باید اگه اولیم قبول شدی دوباره کنکور بدی یا  اینکه در سال دوبار کنکوره هر کدوم رو  قبول شی اوکیه. بعد ورودی دانشگاه برای قبولیای هر دو کنکور در یک زمان هست؟ 

سلام بچه ها ما یه کانال تدریس فیزیک زدیم با بچه های 1402 درصد بالا تو فیزیک یه تیم هستیم(تازه تاسیسه) قراره برای بچه های 1403 و به بعد خدمات ارائه بده محتویات داخل کانال رایگانه دوس داشتین عضو شین ضرر نداره ایشالله از شهریور یا مهر اینا برای کنکور 1403 استارت میزنه مطمئن باشید پشیمون نمی شید.موفق باشید❤

لینک کانال تلگرام:https://t.me/physics_hoseinpour

ثبت نام کلاس های خصوصی و جمعی هم از شهریور شروع میشه.