2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۳ من غش 🤦‍♀️😕

| مشاهده متن کامل بحث + 10238 بازدید | 42 پست

ببین بهترین کار اینه ک همراه با برنامه مدرست برای کنکور بخونی اصلا اونو برای  تابستون نزار

میری مدرسه سه زنگ دارین روزی از هر کتاب ی درسو میخونید تو هم خونه ک برگشتی بشین درسای مثلا امروزتو بخون و تست بزن

اینجوری هم برای نهاییا اماده ای و هم برای کنکور

just leave me alone
کنکور از 1402 میشه سالی دوبار دو مرجله فقد درسهای اختصاصی عمومی ها تو کنکور نمیاد و نمره نهایی ها ...

بعید میدونم همچین چیزی قطعی بشه تو مملکت گوهی که نصف بیشتر درآمدش از کنکوره و موسسات کنکوره بعید میدونم بیان درآمد خودشونو قطع کنن😂😂ازین زرا هم زیاد زدن کو حالا اونی که بیاد اجرا کنه😯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنکور از 1402 میشه سالی دوبار دو مرجله فقد درسهای اختصاصی عمومی ها تو کنکور نمیاد و نمره نهایی ها ...

فکر نکنم منظورشون از دو مرحله ای این باشه ها🤔

یه جا نوشته بود هر کسی اولیو داد و قبول شد دیگه لازم نیس دومیو بده

فقط کسایی که کنکور اول قبول نشدن دومیو میدن

اسم کاربریم خواهرمه                
بعید میدونم همچین چیزی قطعی بشه تو مملکت گوهی که نصف بیشتر درآمدش از کنکوره و موسسات کنکوره بعید مید ...

چرا درآمدشون قطع بشه؟؟!

بیشتر هم میشه تازه

اینم دیگ تقریبا قطعیه

و خدا.... ناب ترین لیلی دنیای من است🤍من به این حال بدی معتادم✌🏻💔به جنونی ابدی معتادم
فکر نکنم منظورشون از دو مرحله ای این باشه ها🤔 یه جا نوشته بود هر کسی اولیو داد و قبول شد دیگه لازم ...

منم همین فکرو میکردم

اما معلممون گفت این جوری نیس

نمیدونم🤷🏻‍♀️

و خدا.... ناب ترین لیلی دنیای من است🤍من به این حال بدی معتادم✌🏻💔به جنونی ابدی معتادم

گلم برا شروع؛

روش خوندنتو یادبگیر اگه تجربی هستی 

مثلا برای زیست اول خوب خوب یه گفتار رو از رو کتاب بخون بعدش برو درسنامه رو موبه مو بخون تا همه چی برات جا بیوفته از کتاب تست خیلی سبز استفاده کن خیلی خوبه !

فیزیک اول ببین معلمت چی یادت میده خوب گوش بده سرکلاس یادبگیر اومدی خونه دوباره جزوه دبیرتو ک نوشتی خودت بخون 

و بعدش با تست ب تسلط کامل برسی وتمرینات کتابم خوب حل کن کامل یادبگیر بعد تست بزن کتاب تست میکرونقره ای  هم درسنامش خوبه هم تستاش 

برا ریاضی خب اول از همه باید اتحاد هارو بلد باشی چون همه جا بدردت میخوره و بعدش تمرینهای کتاب رو کامل مسلط بشی و کتاب تست خیلی سبز خوبه هم تست هم درسنامش 

شیمی رو از کتاب خیلی سبز استفاده کن حفظیات رو کامل از رو کتاب درسیت بخون بعدش تست بزن هرجا بلد نبودی برو تو درسنامه حفظیاتشو بخون و بعدش تست بزن از مسائل و حفظیات 

برا ادبیات از کتاب چهار جلدی نشر الگو شروع کن همه چیو کامل برات توضیح داده خیلیم عالیه 

عربی رو از روی کتاب میکرونقره ای  درسنامشو بخون قشنگ مسلط شو مخصوصا ماضی و مضارع هارو(الان اینارو کار کن تو تابستون)

زبان از کتاب مبتکران استفاده کن و اگه زبانت خوب نیست از کتاب لغت مهروماه شبی ۱۰ تا لغت حفظ کن 

دینی نیاز نیست از الان ب اون صورت محکم بخونی ولی کلا کتاب سفیر خرد خوبه 

برا هر درسی هر تستی ک زدی نکتشو بردار مخصوصاااااااا زیستت که باید فقط نکته یابی کنی

تستای سخت رو ک ب نظرت نکته داره رو هایلایت کن ک بعدا دوباره اونارو بخونی 

اگه سوالی داشتی بپرس 

خب قطع میشه دیگه دیگه کی حاضره بره این موسسات کنکورو قلم چی و صدتا کوفت دیگه ثبت نام کنه

همه میرن😂

میگن دوبار در ساله و فقط اختصاصیاس و اینا

اها، منم شنیدم ولی نمیدونم دقیقا قضیش چیه

یعنی سخت ترم میشه؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
کنکور از 1402 میشه سالی دوبار دو مرحله فقد درسهای اختصاصی عمومی ها تو کنکور نمیاد و نمره نهایی ها ...

😁😂خوشوقتم از دیدنت

خدا کنه سخت تر از این نشه، یکم منصفانه تر عمل کنن

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
خواهش گلی سوال دیگه ای خواستی بگو راستی یادم رفت بگم  از دهم روزی سه یا چهار ساعت بخونی عالیع

وتقعا ممنونم خیلی کمکم کردی پستتو سیو کردم به نوبت انجام بدم بازم ممنون 😍😍🥺💜