2777
2789
مبارکه اسی تا دلت میخواد بخور که ویار سروکلش پیدا میشع این روزا😍☹️😂 برای برادرشوهرات و خواهرشوهرت ...

قربونت مرسی یعنی ویار از کی شروع میشع 😟

بخدا وقتی دیدم جواب مثبتع اونا اومدن جلو چشم واسشون دعا میکنم

انشالله همه ی ما منتظرا هم این حس خوبو تجربه کنیم،، بی بی چک مثبت خیلی احساس خوبی به آدم میده.مبارکت ...

انشالله خدا جواب منتظرا رو زود بدع خیلی حس نابیع دست و پاهام یجوری لرزید قلبم یجوری زد گفتم الانع ک سکتع کنم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم منم موعدم ۲۳ تیره امروز زدم منفی بود زودتر زده بودی یا نه مارک وندفو بیبی چکت؟

منم ی دو هفتع قبل زدم معلوم نشد منفی بود، بعد دیشب ک زدم مثبت شد 

تست و ک زدم اول ی خط بود گفتم عه شانس من کجا بود ک مامان شم بعد دیدم یواش یواش معلوم میشع خط دوم ب شوهرم گفتم بغلم کرد فقد بوسم میکرد میگع فوتبالیست باباش دارع میاد قربونش برم 😂😂😂 میگم حالا بزار معلوم شع دخترع یا پسز میگع فرقی نمیکنع خلاصع ک من فوتبالیستش میکنم 

تست و ک زدم اول ی خط بود گفتم عه شانس من کجا بود ک مامان شم بعد دیدم یواش یواش معلوم میشع خط دوم ب ش ...

هی خدایا شوهر منم میگ بچه گیرم بیاد فوتبالیستش  میکنم

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
هی خدایا شوهر منم میگ بچه گیرم بیاد فوتبالیستش  میکنم

این خودش رفتع تست گرفتن ازش خوبم بازی کردع ها بعد ک پارتی نداشتع انتخاب نشدع میگع عقدع ایم کردن ناحق ردم کردن باید پسر باباش فوتبالیست شع 😂😂😂

این خودش رفتع تست گرفتن ازش خوبم بازی کردع ها بعد ک پارتی نداشتع انتخاب نشدع میگع عقدع ایم کردن ناحق ...

خدا رو شکر ک روزی شوهر تو شد برا شوهر منم دعا کن ب ارزوش برسه

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا