2777
2789
عنوان

باهام اشتی کن :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 222 پست
پس کیییییی؟؟؟؟؟؟اون کیهههههه

کی؟ :(

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کیییییی؟؟؟؟؟؟اون کیهههههه

@عاشق__خنده این داداشمه

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
😂😂 ای بابا سختگیر نباش دیگه  می‌دونم مهربونی ببخشش🤪😂

لحنطی دوسش دارم ولی این قد نازشو کشیدم عقده ای شدم بزار یکم واسش ناز کنم خعلی کیف میده😐😂😂😂❤

نههه اصرار نکن :/

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
خنگ خدا خواهرتم😒

اع راس میگی :/

لحنطی دوسش دارم ولی این قد نازشو کشیدم عقده ای شدم بزار یکم واسش ناز کنم خعلی کیف میده😐😂😂😂❤ ...

:|

بای :|

خیانت قابل بخشش نیس متهمو بیارین🤣

@ارزوجان۳   @عاشق__خنده   خیانت.درد.بی.درمون#  

خیانت_توجیح_ندارد😏#   

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
@ارزوجان۳     @عاشق__خنده     خیانت.درد.بی.درمون#   خیانت_توجیح_ند ...

😐تف رابطه فرزندی رو زیر سوال نبر

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
@ارزوجان۳     @عاشق__خنده     خیانت.درد.بی.درمون#   خیانت_توجیح_ند ...

چرا نمیفهمییییی من باهاش نسبتی ندارم :/

چرا نمیفهمییییی من باهاش نسبتی ندارم :/

😐الان‌گفتیم خواهر بردار بعد میگی نسبتی نداریم؟ تف

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
سلام:/

/: