2777
2789
عنوان

میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 25 پست

نمی شستی بهتر بود

می ذاشتی جای خنک میرسیدن کم کم

الان که شستی نمی دونم چقدر می مونه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی بذاریشون تو یه نایلون و یه سیب کاملا رسیده هم بزاری بینشون در نایلون رو هم ببند و بذار یه گوشه بعد از چند روز میرسن. البته مرتب سر بزن بهشون بیش از حد بمونن له میشن و کپک میزنن. 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
میگن قاطی کیوی یدونه سیب بزاری ، زود میرسن شما هم قاطی شلیل ها ی سیب بزار ببین میرسن یا ن😂

خودشونم کلی سیب نارس بینشونه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شاید باورتون نشه ولی نمیدونستم شلیل انجیری هم وجود داره😐

😀😀😀

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
گوجه فرنگی و سیب من شنیدم باعث رسیدن میوه ها میشه.

عه میزارم لا ب لاشون

منظورشون هلو انجیریه احتمالا😅

نه فرق دارن باهم 

من عاشق کال هستم گاز بزنم خرچ خوروچ کنه زیر دندونم  میرسن دوست ندارم😋😋😋 شوهرم میوه فروشه ه ...

اینا دیگه خیلیی کالن