2821
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 31 پست
بگو میخاستی بری مگ من جلوتو گرفته بودم  خدایی مردا این مدلین؟ انقد بیشورن؟ من تو نینی سایت دید ...

اصن ی اخلاقای فضایی دارن😐😐

مث بابا خودم ی بار خوش اخلاقن ی بار بداخلاق

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت برو بهشون سر بزن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

حالا کارش درست نبوده ولی وقتی میبینی شوهرت این مدلیه چاره ای نیست کناربیا یوقتام ب ننه بابای اون سر بزن مندشوهرم اصن اینجوری نیست ولی خودم رعایت میکنم ک مشکلی پیش نیاد...هرچند دل خوشی از خانوادشندارم ولی فعلا حفظ ظاهر میکنم😐🤦❤️😂

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
این چه حرفیه؟چطور شوهر این وظیفه داره ولی این بگه من وظیفه ندارم؟کاملا دو طرفست

دوست عزیز منظور من اینه این خانوم نرفته حالام شوهرش برای عیادت مادره زنش نره ولی تنهایی هر کدوم به دیدن پدر مادرشون برن،، شمام یاد بگیر اینجام هر کس نظره خودشو داره لطفا رو بقیه ریپ نزنید 

همینطوری دلیل خاصی نداشت الانم میگه همه چی متقابله 

یکم حق داره بی توجهیه 

پدر و‌مادر اونم براش عزیزن 

منم باشم خوشم نمیاد 

رفتار متقابل در برابر خانواده ها رو قبول دارم 

توجه و احترام تو همین رفتارهاست دیگه 

حتی اونها بد هم هستن به خاطر همسرت باید تحمل کنی سر بزنی تبعاتش اینجوریه 

الانم بحث نکن بگو متوجه نبودم من بعد هردو رعایت میکنیم یکم با زبون خوش راضی کن تنش نباشه