2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون به چندین نفر از فامیل های ما گفتن بچه مشکل داره برین پنج شش ملیون ازمایش ژنتیک بدین بعد سالم بود ...

به منم گفتن مشکل داره رفتم ۶ میلیون هزینه کردم اخرم گفتن هیچچ مشکلی نداره مسخره ها

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من ن پول پنج شش ملیون دارم و ن اصلا خدایی نکرده بگن مشکل داره یک درصد قصد سقط چون معتقدم خدا برای من بهترین و خواسته و هرچیبده شکر خدا و من موجود زنده ای ک خواست خدا بوده و سقط نمیکنم

به منم گفتن مشکل داره رفتم ۶ میلیون هزینه کردم اخرم گفتن هیچچ مشکلی نداره مسخره ها

منم همین میگم استرس فقط وارد میشه حالا شما داشتی خرج کنی خیلی ها ندارن بسلامتی زایمان کنی

تو ان تی اینا گفتن مشکل دارع؟

من اصلا ان تی نرفتم از همون اول ک رفتم ازمایش قند اینا بدم متوجه شدن من توکسوپلاسموز دارم ک از گربه منتقل میشه گفتن خونت عفونت داره باید سقط کنی کلی دویدم امینوسنتز انجام دادم اینور اونور اخرم گفتن بچه از همه لحاظ سالمه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم همین میگم استرس فقط وارد میشه حالا شما داشتی خرج کنی خیلی ها ندارن بسلامتی زایمان کنی

اره من داشتم دادم به شوهرمم میگفتم بیچاره بعضیا ندارن چ گناهی کردن این همه اخه.مرسی عزیزم ببین فقط به خدات بسپار از ته دل صداش بزن تو یه مادری اگ مشکلی داشته باشی حاجت روا میشی تنشالله♥️

ان تی و کلا نرفتی؟؟

نه چون بمن با قاطعیت گفتن باید سقط کنی منم ناامید شده بودم ینی اصلا نمیدونستم ان تی مهمه فکر میکردم یه سونوی عادیه