2777
2789
عنوان

40نفربیان میخام دعاتوسل بخونم😢

70 بازدید | 15 پست

دعاکنید وحیداین دختری ک توزندگیشه وگولش زده رواززندگیش بیرون کنه،توراخدا ازته دل دعاکنید،ک تصمیمش قطعی و100%بشه،واراده کنه؛برام صلوات یاهرچی دوست داریدبخونید،هرکی دعاکردبگه براش دعاتوسل میخونم

صلوات فرستادم 

منم دعاکن به عشقم برسم و خوشبخت شم اسمم فاطمه 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم لطفا برای منم بخون منم تو همین تابستون ازدواج کنم برم سرخونه زندگیم اسم سمیه هست

منم سرنمازم دعات می خونم الهی به عشقت برسی

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

برامنم بخون سال دیگه توخونه بزرگترباشم وهمسرم توکارش پیشرف کنه منم ضلوات فرستادم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
صلوات فرستادم  منم دعاکن به عشقم برسم و خوشبخت شم اسمم فاطمه

ایشالله عزیزم،شماام دعاکن وحیددختره روول کنه بیشترازاین گولشونخوره

وبیادقدرمنوبدونه،برات توسل میخونم

سلام عزیزم لطفا برای منم بخون منم تو همین تابستون ازدواج کنم برم سرخونه زندگیم اسم سمیه هست منم سرن ...

ای جانم عزیزم توراخداازته دلت دعاکن 

زندگیم شده جهنم

دعاکن وحیددختره رواززندگیش بیرون کنه بیشترازاین گولشونخوره وقدرمنوبدونه

برات دعای توسل میخونم

ای جانم عزیزم توراخداازته دلت دعاکن  زندگیم شده جهنم دعاکن وحیددختره رواززندگیش بیرون کنه بیش ...

چشم عزیزدلم حتما دعات می کنم الهی با خبر خوش بیایی

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
ایشالله عزیزم،شماام دعاکن وحیددختره روول کنه بیشترازاین گولشونخوره وبیادقدرمنوبدونه،برات توسل میخون ...

ممنون عزیزم 

ان شاءالله زود بیاد پیشت اون دختره هم تز زندگیتون بره💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره