2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق فیلر لب

22396 بازدید | 28 پست

دوستان من چند تا تاپیک زدم دیروز و پریروز کلی میگفتم وای من از درد تزریق میترسم و شنیدم درد داره و .... 

بچه ها هم بهم گفتن برگشتی نظرتو بگو حالا تصمیم گرفتم تو ی تاپیک جدا بگم خلاصه بگذریم شاید باورتون نشه من با بی حسی موضعی حتی درد سوزنشم حس نکردم کرم موضعی زایلاپی بود ک من از ترس تو خونه دوبار زدم رفتم مطب هم یبار زدن برام خلاصه حتی درد سوزنشم هم حس نکردم اگه تصمیم دارین انجام بدین بدین واقعا خوشگله و اصلا هم درد نداره البتع خب ب جایی ک میرین این کار رو میکنین هم بستگی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتي كجا رفتي سيسي چند

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

خواهر من انجام داده اصلا قشنگ نیست. یجوریه

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
چند سی سی؟ چه قیمتی؟ عکس میشه بفرستی؟ تا چند روز ورم داشتی؟

یک ونیم سی سی ۱۸۰۰ البته این دکتر که من رفتم پیششون تازگیا اومده اینجا و برای جذب مشتری قیمتاش پایینتر از جاهای دیگری😁عکسشم بعدا میزارم چون الان کبودی دارم یکم ورم رو الان یکم دارم دیروز انجام دادم 

یک ونیم سی سی ۱۸۰۰ البته این دکتر که من رفتم پیششون تازگیا اومده اینجا و برای جذب مشتری قیمتاش پایین ...

بسلامتی

لب های نو مبارک

ایشالا با لب های نو همش خنده و بوس و ۰۰۰ تجربه کنی😂😂

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲