2777
2789

من دیشب داشتم تو تی نی سایت با یکی از بچه ها که طلاق گرفته بود بعدش یاد خوبیای شوهرم افتاده بود حرف می زدم

خیلی پشیمون بود 

تلاش کرده بود همسرشو برگردونه 

قبول نکرده بود 

علی رغم تمام مشکلاتم با شوهرم رفتم بغلش یه نفس عمیق کشیدم

اگه هنوز دوسش داری طلاق نگیر

من خالم طلاق گرفت شوهرش زیاد وضع مالیش خوب نبود با مادرشوهرش زنگدی میکردن اختلاف زیاد داشتن طلاق گرفت بعد اومد خونه پدرش به شدت پشیمون شد حتی الانم که دوبتره ازدواج کرده و دوتا بچه داره هنوز دلش پیش شوهر قبلیشه و خیلی ناراحته از طلاقش

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم خیلی بد بود از اینکه از اون ادم جدا شدم پشیمون نیستم....ولی میگم خدایا چی میشد شوهرم خوب بود زندگیم خوب بود و جدا نمیشدم که الان مهر طلاق تو پیشونیم نباش و زندگین انقد سخت نباش

وزن اولیه ۹۰ کیلو شروع رژیم ۲۲/5/00.هدف اول ۸۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۵ 

خب شرایط ادما با هم فرق میکنه، باید بررسی کنی ببینی زندگیت بعد طلاق بهتر از الان میشه یا نه، اخلاق شوهرت درست شدنیه یا نه، انتحاری و از روی عصبانیت تصمیم نگیر که بعدا پشیمون شی

خب شرایط ادما با هم فرق میکنه، باید بررسی کنی ببینی زندگیت بعد طلاق بهتر از الان میشه یا نه، اخلاق ش ...

دلیل صبر کردنم که ۵ سال عمرمو گرفت همین بود که الان عصبانیم تصمیم نگیرم..ولی شوهری که فحش میده به پدر مادر ادم آدم آرامش میخاد تو زندگی فقط همچین زندگی آرامش داره؟

یکی از فامیلامون طلاق گرفت با ی پسر مجرد خیلییی سرتر از شوهر اولیش ازدواج کرد نمیشه واسه هرکسی ی نسخه پیچید 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
دلیل صبر کردنم که ۵ سال عمرمو گرفت همین بود که الان عصبانیم تصمیم نگیرم..ولی شوهری که فحش میده به پد ...

اگه دلیلت فقط فحش دادن پدر مادره نکن اینکآرو اینجوری ۹۰ درصد خانوما باید طلاق میگرفتن بعدم از کجا معلون بعدی فش نده که اکثرا میدن

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
علت جداییت چیه؟

نفقه نمیده فحاشی میکنه پولاشو میده خانوادش الویت اولش خانوادشه یه سره خانوادشو دعوت میکنه چند روز چند روز میمونن انگار که من کلفتشونم الانم خانوادش بیشتر از یک ماهه که خونه ما هستن و شوهرمم میگه من هرگز به خانوادم نمیگم برن منم دو هفتس اومدم خونه بابام، بخدا مریض شدم همش سرگیجه دارم میدونم که از کم خونیه و پولی ندارم که برم دکتر

برام دعا کن

اگه دلیلت فقط فحش دادن پدر مادره نکن اینکآرو اینجوری ۹۰ درصد خانوما باید طلاق میگرفتن بعدم از کجا مع ...

خیلی دلایل داره ولی اونی که اذیتم میکنه و همش زود زود تکرار میشه بددهنیشه...دو روز دیگه جلو یه بچه این بخاد بد دهنی کنه...به خودم با خانواده ام حتی شده جلو خانواده اش باهام بد حرف زده و بدگویی میکنه مشکلاتمونو میگه