2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

426 بازدید | 58 پست

دیروز دردم گرفت رفتم بیمارستان بستری شدم آمپول زدن دردم خوب شد الان باز دردم گرفته بیشتر از دیروز هست یکم. یعنی درد زایمان؟؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

کمرم درد داره زیر دلمم میگیره ول می‌کنه ولی درد کمرم بیشتر

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش ان شاالله که دردت نگیره استراحت کن فقط آمپول ریه زدی؟

اره دیشب و پریشب زدم. الان درد دارم نرم بیمارستان آخه دیشب بیمارستان بستری بودم حالم خوب شد به رضایت خودم مرخص شدم

۳۱هفته۷روز

درد زایمان منظمه یک دقیقه مثلا درد داری نیم ساعت نداری دوباره یک دقیقه درد دوباره استراحت اگر دردت منظم نیست درد زایمان نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره دیشب و پریشب زدم. الان درد دارم نرم بیمارستان آخه دیشب بیمارستان بستری بودم حالم خوب شد به رضایت ...

به نظرم بری بیمارستان بهتره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درد زایمان منظره یک دقیقه مثلا درد داری نیم ساعت نداری دوباره یک دقیقه درد دوباره استراحت اگر دردت م ...

کمرم دایم ولی زیر دلم خیلی کمتر از نیم ساعت میگیره خوب میشه؟؟. تا ساعت هفت یا شیش اشکال نداره بمونم؟

اصلا از جات بلند نشو و کار سنگین نکن اگه خیلی شدید شدبرو بیمارستان ایشاالله ب سلامتی و راحتی زایمان ...

برام دعا کنید. نه حس ببخشید دستشویی هم دارم میترسم برم. 

اگه فاصله دردات منظمه مثلا هرنیم ساعت یاهر یربع و....اگه فاصلش هی کم وکمترمیشه واگه شدتش زیاد تر میشه برو ...معاینه هم شدی ؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
کمرم دایم ولی زیر دلم خیلی کمتر از نیم ساعت میگیره خوب میشه؟؟. تا ساعت هفت یا شیش اشکال نداره بمونم؟

پس برو بیمارستان زود تر به نظرم باز یه زنگ بزن به مامات بپرس