2777
2789
عنوان

هنوز دیر نشده

73 بازدید | 4 پست

اگر نمازی نخوندی 

روزه ای نگرفتی 

حجابی نداشتی 

با دیگران بد اخلاقی کردی 

ب دیگران آزار رسوندی 

خیرت ب کسی نرسیده 

و .....

دیر نیس اگر پشیمونی 

باور کنیم این دنیا در حال انتقال از یکی ب دیگریست (طبق فرموده ی امیرالمومنین ) 

باور کنیم زیبایی و جوونی و مال و ثروت و .. هیچ کدوم پایدار نیس 

خودمون رو دوس داشته باشیم و رسیدگی کنیم ب وجودمون تا احساس رضایت و انگیزه ی زندگی داشته باشیم ولی .

..

اولویت ها رو فراموش نکنیم.ما نیومدیم ک بمونیم بلکه اومدیم بذر محبتمون رو بکاریم .. خودمون و دیگران رو ازش بهره مند کنیم و منتقل بشیم برای برداشت .. 

باور کنیم همه ی رفتارهای ما بهم مربوطه .. اگر غیر ازین بود ما در غاری یکه و تنها ب وجود اومده و زندگی میکردیم ..

مراقب رفتارامون باشیم تا دلی رو ب درد نیاریم و اگر پیش آمد در پی جبران باشیم .. چون روزی با ترازوی عدالت سنجیده میشیم و در آخر بخشش صورت نمیگیره مگر با فضل خدا .. ن عدل

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
یاد بگیریم هر کس عقاید خودشو داره خانم‌محترم دخالت نکنیم

دیر نیس اگر پشیمونی .. 

این تاپیک برای افرادی هست ک ب این اصل معتقدن عزیزم.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیر نیس اگر پشیمونی ..  این تاپیک برای افرادی هست ک ب این اصل معتقدن عزیزم.

نه عزیزم پشیمون نیستم از این که نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ولی ادم بدیم نیستم در کل. ولی به جز پاراگراف اولتون بقیه حرفاتونو خوشم اومد

نه عزیزم پشیمون نیستم از این که نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم ولی ادم بدیم نیستم در کل. ولی به جز پارا ...

منظورم اینه من دقیقا این جمله رو لحاظ کردم ک " اگر پشیمونین " ینی مشخصه روی صحبت من با چ افرادی هست .

ممنونم انسانیت شریف ترین دین هست.موفق باشین