2777
2789
عنوان

قیامت

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره

الکیه 

بعدشم از لحاظ علمی اون‌ دنیا اثبات نشده یعنی از حیطه علم خارجه علم چیزای مادی رو اثبات می‌کنه 

اینام ک تجربه نزدیک به مرگ داشتن بخاطر واکنش های شیمیایی داخل مغز که رخ میده هست 

هورمون دی متیل تریپتامین ترشح میشه 

و اون دنیا من پ علم اثباتش رو دارم ن انکار 

الکیه  بعدشم از لحاظ علمی اون‌ دنیا اثبات نشده یعنی از حیطه علم خارجه علم چیزای مادی رو اثبات ...

علم محدوده و همیشه در حال تغییره چیزی که با فلسفه و منطق اثبات شده رو نمیشه رد کرد 

و ماورا رو چیزی که فرای ماده اس هیچ وقت نمیشه با علم اثبات کردو این به معنای نبودن و وجود نداشتنش نیست

مثلا تو میتونی ثابت کنی یه قوری بین کره زمین و مریخ توی فضا نیست؟ نه نمیتونی اینو بگی چون صرفا تو ممکنه بهش دید نداشته باشی پس کلا ردش کنی داستان علم و ماورا هم همینه 

علم محدوده و همیشه در حال تغییره چیزی که با فلسفه و منطق اثبات شده رو نمیشه رد کرد  و ماورا رو ...

اره درسته 

من از بعد مادی گفتم 

از نظر من ۵۰ ۵۰ هست وجود اون دنیا که روح واردش بشه یا هست یا نیست 

همه هم فقط از وجودش خبر دادن یا احتمال دادن 😐

ولی عقل منطق میخواد ن احتمال

اره درسته  من از بعد مادی گفتم  از نظر من ۵۰ ۵۰ هست وجود اون دنیا که روح واردش بشه یا هس ...

اوهوم برای همینه توی منطق استدلال براش اوردن و اثبات شده ولی توی علم نه به خاطر همون فرا بودنش 

ضد ماده با فرا ماده چه نسبتی داره !

ضد ماده توی همین دنیای مادیه 

مادی که ما برای دنیا به کار میبریم به معنای محدوده و توی این جهان محدود که بر اساس دوتا چیز به وجود اومده که یکیش ضد ماده اس و یکیش ماده و هیچ کدومشون ماورایی نیستن چون ما ذرات ضد ماده رو میتونیم بسازیم و میسازن توی ازمایشگاها مثل پوزیترون که ضد ماده الکترونه و قیمتشم خیلی گرونه و اونم توی دنیای محدوده مثل ماده