2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا پ رو ب خاطر بسپار ک در زندگی  لازمه 

پول 

پارتی 

پررویی

ان شاء الله با تلاش بتونی کار مناسب پیدا کنی🍀

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

من خب ایده خودمو دارم کسب و کار خودمو راه میندازم یعنی دوست دارم بیشتر کار افرین باشم تا کارمند یه جایی 

و اینکه سرمایه اولیشو پول جمع میکنم مثلا با بورس با ماین کردن ارز دیجیتال با کارای فریلنسری با کارای دانشجویی

کار آفرینی سرمایه زیادی میخواد واقعل

اوهوم ولی قبلش میشه جمع کرد و کارگروهی انجام داد اوناهم کمک کنن و یه تیم تشکیل شه و یه شرکت زد و پولدار شد اگه ایده ات ناب باشه یا ایده ای باشه قبلا استفاده اش کردن و تو با کیفیت خیلی بهتری ارائه اش بدی 

تجارتم خوبه توی لباس و توی لوازم ارایشی بهداشتی و عطر

راس میگ منم ب این رسیدم ..از یجایی باید شروع کرد منم دارم میرم تو یه لوازم آرایشی منشی تلفنی شدم

اره بخدا. کار درستی میکنی...مشخصه ک این مدرکی ک تو دانشگاع میدن ب هییییچ دردی نمیخوره تا زمانی ک پارتی نباشه استخدامی هم نیست ..ولی خب ادم هعی برای خودش بره کار کنه هم سرگرم مبشه هم بالاخره هرچند کم ولی دستش تو جیب خودشه!

اره بخدا. کار درستی میکنی...مشخصه ک این مدرکی ک تو دانشگاع میدن ب هییییچ دردی نمیخوره تا زمانی ک پار ...

بله اینجا بمن ۳تومن میدن درماه اما تو خونه همش خر و پف میکردم و سه هزار تومنه نمیدادن بمن