2777
2789
عنوان

گیر کردم بین اینا

104 بازدید | 11 پست

نمیدونم مامانم چرا هی گیر میده یه شب ک میرم خونه نامزدم زنگ میزنه نمیایی نمیخوایی بیایی منم عصابم خورد میشه رفتارم عوض میشه با نامزدم اونم فهمیده میگه چرا مامانت این طوری میکنه الان دیگ کارات به خودت مربوطه امشبم بیرون بودیم  پیام داد شب نری اونجا خوابیدنی بیا اینجا نامزدمم دیگ خیلی ناراحت شد الانم میگه باید بیایی بمونی تا جمعه چیکار کنمم گیر کردم 

چشم از پنچره بردار،منجی در اینه است 🦋🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینجوریم شبا نمیزارن بخابم اونجا ولی خودشون یه هفته ی هفته خونه رو خالی میکنن میگن نامزدت بیاد پیشت ک تنها نمونی😂😂رد دادن.

تاریکه این دنیا واسه تو تاریکه ..تو کور میشی نمیبینی منی که خیلی بهت نزدیکه❤
بین همسر و مادرتو مدیریت کن..همه چیزو ب نامزدت نگو

نمیتونم من ی جوریم وقتی ی چیزی بهم میگن میره رو مخم از بس بهش فکر میکنم ک چرا این طوری میگه مامانم

اینجور خانواده ها ک میگن شب نخاب اونجا ایا فکر میکنن تو روز نمبشه کادی کرد؟

ن ب کاری کردن نیست الان دیگ زنو شوهریم ولی نمیدونم چرا گیر میدن 

مامانت میترسه کارای خاک بر س.ری انجام بدید حتما،به نامزدت بگو عزیزم ایشالله فردا یا پس فردا،مادرم هم نگرانی های خاص خودش و داره باید درکش کنیم ،و با مامانت صحبت کن بگو که نامزدت ناراحته از این کارش و می خوای بری اون جا بخوابی حتی برای یه روز

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

وایییییی بچه ها این جا و ببینید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
نمیتونم من ی جوریم وقتی ی چیزی بهم میگن میره رو مخم از بس بهش فکر میکنم ک چرا این طوری میگه مامانم

برنامه ریزی داشته باش.مثلا پنج شنبه عصربرو تا جمعه شب.وسط هفته هم برید بیرون و برگرد خونتون.بهانه بیار کاردارم و خوابم میاد.مامانتو از شرایطت اگاه کن تا بهت استرس نده.اما وجهه مامانتو پیش همسرت خراب نکن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792