همش میترسم یه اتفاقی برام بیفته بمیرم مثلا کرونا بگیرم یا تصادف کنم بمیرم .... امروز رفتم بانک یه وام بردارم چون مبلغ وام زیاد بود منو بیمه عمر کردن که اگه بمیرم نتونم وامو پس بدم برن از بیمه بگیرن، برام یه تلنگر بوده همش فک میکنم نزدیک بمیرم دخترم کوچولوم چی میشه شوهرم که وضع مالیش خیلی خوب شده سریع میره ازدواج میکنه حالم بده دارم به کارای بدم فک میکنم.....
مرگ واسع همه هس چ زود چ دیر ب جای این فکرا زندگیتو بکن و سعی کن ازش نهایت لذتو ببری تا بعدن پشیمون نشی
کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشهرفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ میخواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه
از این فکرا نکن منم بچه کوچیک دارم، چند ماه پیش همچین استرسی داشتم دچار حمله عصبی شدم، دو ماه قرص ضد افسردگی خوردم تا یه کم بهتر شدم.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
لامصب نمیشه لذت برد یه مادرشوهر میاد گیر میده یه روز خواهر شوهر اذیت میکنه یه روز مامانم مریض میشه ه ...
ب کلیه چپت بگیر حرفاشونو
کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشهرفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ میخواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه