2777
2789
عنوان

دخترم مریض شده

292 بازدید | 26 پست

یه ویروسی بود که همه بچه های فامیل گرفتن دخترم تب نداشت حتی سرفه دکتر نبردمش تلفنی با یه دکتر عمومی صحبت کردیم بهش شربت سرماخوردیگی داد که توش استامینوفن دیفن هیدارمین و فنل افلین داشت الان چهر پنج روزه میدم ابریزش بینیش قطع شد ولی دوباره شروع شده صداشم یه خورده گرفته الان دوباره ب اون دکتر زنگ زدیم میگه سیتریزین بدید ب نظرتون چیکار کنم دخترم خیلیییییی بد شربت میخوره و کلا مطب دکتر ک میبینه فقط جیغ میزنه تا میاریمش بیرون شاید جدی ب نظر نرسه ولی منو شوهرم هردفعه مریض میشه تا خوب شدنش ده سال پیر میشیم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بس که بد شربت میخوره یعنی در واقع شربت رو نمیخوره همرو بیرون میریزه یک سالو ده ماهشه

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا حضوری ببر بذار صدای ریه ش رو گوش کنه چند وقتشه؟ 

یک سالو ده ماه.من اوایل با اولین علائم بیماری میبردمش دکتر اینقدر میترسه و جیغ میزنه ک حتی دکتر هم میگه من تا بحال ندیدم چنین بچه ای تا الان امپولم نزده الا

پسر منم دقیقا همینطور شده از اون هفته

البته پسر من آبریزش داشت دو سه روز بعد خوب شد

یه روز فقط سفره داشت بعد قطع شد

بعد ۴ روز تب کرد

الان بعد از یه هفته که کاملا خوب شده دوباره امروز آبریزش بینیش شروع شد

روانی شدم دیگه

من اسپری بینی میزنم...از ۱۲ ساعت یک سیسی سیتریزین میدم

روزی دوبار هم کوریزان آبی میدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

به دونه بریز تو آب گرم  وقتی ژله ای شد آبش رو بده خیلی خوبه هر ۴ ساعت نصف استکان بده  برا سینه و گرفتگی صدا خوبه با شکر قهوهای یکم شیرین کن تا بخوره 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
دخترت چندسالشه اگه کوچیکه گولش بزن یه چیز خوشمزا ببر طرف دهنش بعد باباش از بالا سر صداش کنه تو فوری ...

شربتو کامل در میاره بعدش دهنشو باز میزاره تا همراه با اب دهنش بقیه شربتم بریزه بیرون 

یک سالو ده ماه.من اوایل با اولین علائم بیماری میبردمش دکتر اینقدر میترسه و جیغ میزنه ک حتی دکتر هم م ...

عزیزم چون. صداش گرفته ببر فوقش گریه میکنه دیگه 

پسر منم. همینطوره باور کن هنوز سوار آسانسور دکتر نشدیم میفهمه و شدیدا گریه میکنه 

به دونه بریز تو آب گرم  وقتی ژله ای شد آبش رو بده خیلی خوبه هر ۴ ساعت نصف استکان بده  برا ...

اها ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم

عزیزم چون. صداش گرفته ببر فوقش گریه میکنه دیگه  پسر منم. همینطوره باور کن هنوز سوار آسانسور دک ...

پسرتون چند ماهشه؟شوهرم دیونس هر دفعه ک به بچه شربت میدم خودم عمرم تموم میشه بخاطر گریه هاش باز شوهرمم باهام دعوا میکنه یه روانی ب تمام معناس

آخ انگار دختر منو گفتی بخدا منم ۱۰ سال پیر میشم

دخترتون چند وقتشه باباشم از طرف دیگه خمش غر میزنه و دعوا میکنه باهم اصلا تعادل روانی نداره تا بچه گریه میکنه منو دعوا میکنه درصورتی ک میدونه من تقصیری ندارم