2777
2789

سوزش و خارش و درد البته بوی نامطبوع و ترشحات هم هست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم علایم عفونت لگن رو نمیدونید؟

عفونت لگن هم درد داره موقع راه رفتن  اما خیلی خطرناکه حتما به دکتر زنان مراجعه کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

اره من تجربه داشتم خیلی بده سوزش ،خارش، درد در ناحیه واژن، ترشحات بد بو، ترشحاتی که بوی ترش بده ،عوض شدن رنگ ترشحات به زرد یا کدر رنگ همه اینا علائمی بود که من داشتم وقتی رفتم پیش دکترم گفت که عفونت  از راه رابطه جنسی بهت انتقال پیدا کرده ولی بعد از تقریبا 2 هفته عفونت از بین رفت و ترشحاتم دیگه بد بو بد رنگ نبود خیلی راضی بودم از دکترم اسمشونم الهام پور مطروده هر کسی تو تهران این مشکلات رو داشته باشه میتونه بره پیش خانم دکتر من، خیلی کارش خوب بود راضیم ازش آدرسشم خواستین بگین بدم بهتون عزیزان