2777
2789
عنوان

لجبازی مادر

114 بازدید | 17 پست

دوستان من مادرم ۵۷ سالشه بعد کلا یه مدتیه که مریض شده و بیماری قلبی گرفته و خونش هم مشکل پیدا کرده ، بعد توی این مدت خیلی دکترا مارو ترسوندن و گفتن این خانم انقدر اوضاعش بده که هر چه سریعتر باید عمل کنه ، 

حالا مادره من نه قلبش رو عمل کرد نه داروهاشو رعایت کرد.

هر روز حالش خرابه، نه غذا میخوره نه درست میخوابه ، حتی حمامم نمیره دیگه بعد ۴ روز پیش با بدبختی رفته ارایشگاه دم خونمون موهاشو کچل کرده ، ینی پسرونه زده و شکل این افرادی شده که شیمی درمانی کردن و موهاشون ریخته.

همین چند شب پیش ، رفت توی دستشویی انقدر بالا اورد که اصلا ما گفتیم خدای نکرده قلبش وایمیسته الان

بعد داداشم که دید حال مادرم اینطوریه ، قیامت کرد توی خونه ، گفت اگه قرصاتو نخوری خودمو از این بالا پرت میکنم پایین .

دعوا و جیغ و داد شد

همسایه ها چنتاشون اومدن در زدن

دوستان اصلا وضع زندگی ما خیلی بد شده 

توروبخدا یه دعا در حق ما کنید که از این وضعیت راحت بشیم

بخدا من فقط دارم اینجا حرفامو میزنم.

خیلی بدبختم با این وضع زندگی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شماکه بااین داد و دعوا بدتر بنده خدامادر رو به کشتن میدید خدانکرده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
شماکه بااین داد و دعوا بدتر بنده خدامادر رو به کشتن میدید خدانکرده

اخه عزیزم به قران اعصاب مارو ریخته بهم

من داداشم اگه همسایه ها نمیومدن وساطت کنن 

خودشو داشت پرت میکرد پایین

خواهرم خودشو گرفت زد 

اخه عزیزم به قران اعصاب مارو ریخته بهم من داداشم اگه همسایه ها نمیومدن وساطت کنن  خودشو داشت ...

خب چرا دادشت انقدر عصبی شد؟ بذارید مدتی به حال خودش باشه مادرتون اگرلجبازی باشه رفتارش خودش کوتاه میاد

لحبازی باتوجه بدترمیشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
سعی کن محیط خونه رو اروم کنی  اهنگ بزار مامانتو بخندون و خوشحالش کن  ارامش بده به خونتون

عزیزم بخدا دیگه با این کاراش اعصاب مارو بهم زده

اصلا کار با اهنگو اینا حل نمیشه دیگه

خب چرا دادشت انقدر عصبی شد؟ بذارید مدتی به حال خودش باشه مادرتون اگرلجبازی باشه رفتارش خودش کوتاه می ...

عزیزم من مادرم قلبش نارسا شده

و دکتر گفت باید ۳ تا از دریچه های قلبش رو درست کنیم و عمل کنیم

همش نفسش میگیره بعد حالش شدیدا بهم میخوره

خب اخه اینم زندگیه برای ما درست کرده

چرا عملش نمیکنین آخه  دیگه بزور هم که شده باید عمل شه

یبار چند ماه پیش داشتیم به زور میبردیمش

انقدر توی ماشین جیغ و داد کرد که برگشتیم

بابام و داداشم داشتن میبردنش بیمادستان