2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 47 پست
واقعا اخه من خریدم براش بعد از داداشش تشکر کرده؟

میفهمم چی میگی

درواقع تو بجز شوهرت نباید توقع جواب خوبیاتو ب کسی داشته باشی چون میخوره توذوقت وقتی ک قدر ندونن

بزار بقیه برات اهمیتی نداشته باشن

خوب من خریده بودم براش بعد استوری کرد برا داداشش

ببخشید اجی انگار این حرفو از یه دختر بچه ۸ ساله شنیدم 😐

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میفهمم چی میگی درواقع تو بجز شوهرت نباید توقع جواب خوبیاتو ب کسی داشته باشی چون میخوره توذوقت وقتی ...

باشه

ممنون درست میگی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببخشید اجی انگار این حرفو از یه دختر بچه ۸ ساله شنیدم 😐

😢🥺اخه خودمم خیلی ناراحتم اینم انگار بیشتر ناراحتم کرد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
😢🥺اخه خودمم خیلی ناراحتم اینم انگار بیشتر ناراحتم کرد

تو شوهرت هیچ فرقی باهم ندارین 

اگه از تو تشکر بشه یعنی از شوهرت تشکر شده 

اگه از شوهرت تشکر بشه یعنی از تو تشکر شده 

شما یه خونواده این 

بعدشم اون بیچاره از کجا بدونا تو گفتی سوغاتی بگیریم 

ذوق کرده داداشش یه چیز براش گرفته توهم خوشحال باش رابطشون خوبه 

چون اگه اونا بد باشن توهم اذیت میشی

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
تو شوهرت هیچ فرقی باهم ندارین  اگه از تو تشکر بشه یعنی از شوهرت تشکر شده  اگه از شوهرت ت ...

من خودمم رابطم باهاش خوبه

چه میدونم حرف حساب جواب ندارع

من هرروز تیکه میپرونن بهم  والا اصلا ادم حسابشون نمیکنم بخام ناراحت شم😐 ولی ازشوهرم زود نارا ...

باشه

منم دلم گرفته🥺

چرا؟

ها منم 

تو چرا؟

من خودمم رابطم باهاش خوبه چه میدونم حرف حساب جواب ندارع

من برای تولدداداش کوچیکم یع ماشین اثباب بازی خریدم بعدفعمیدم مامانم توواتساپ به شوهرم پیام داده وتشکرکرده خب من بایدنارلحت میشدم ک چراازمن نکرد؟زندگی سخت نگیرین امشب سرموضوع های الکی باشوهرت اوقات تلخی کردی عزیزم

وخدایی هس درهمین نزدیکی...
من برای تولدداداش کوچیکم یع ماشین اثباب بازی خریدم بعدفعمیدم مامانم توواتساپ به شوهرم پیام داده وتشک ...

نه به خدا این و بعداینکه خوابید استوری و دیدم سراین موضوع نبود بحثمون ولی بعدش دلم بیشتر گرفت

امشب کلاناراحتی بخاطرهمون فردااشتی میکنین

بد جور حرف زد باهام منم بد بودما اما نمیدونم چ بگم