2777
2789
عنوان

حرف دل خانوم ها...😔

143 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

میخوام توی این تاپیک حرف دل خانوم ها رو بزنم!

شاید دیده باشید،

مثلا یه خانوم داره رانندگی میکنه،اصلا مرد ها یه جور بدشون میاد،

مثلا انگار زن حق رانندگی نداره.

یا مثلا تو جمع فامیل مثلا میگی فلان خانوم خونه داره یا ماشین داره که به نام خودشونه،اما مرد ها انگار بدشون میاد! نمیدونم متوجه میشید یا نه؟

تو بچگی و مجردی بدون اجازه خانواده نباید تصمیم بگیری و تو ازدواج هم بدون اجازه شوهر!

مثلا یه زن میخواد کاری رو انجام بده هگه میگن تو نمیتونی کار تو نییت برو کنار بزار بقیه کارشون رو بکنن و ...

توروخدا تبعیض رو بزارید کنار!

زن بودن جرم نیست!!!!!!

:/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

😪😪

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوی و مستقل بودن زنها براشون غیر قابل درکه! نمیتونن قبول کنن که کسی هم سطحشون یا بالاتر ازشون باشه!

بعضی از مرد ها کم حسود نیستن واقعا.....به چشم دیدم چقد حسادت میکنن

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه