2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 90 پست

تونت بزن آداب انعقاد نطفه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا دنبال این چیزا نباش هم اعصابت خورد میشه هم باید رعایت کنی ..منکه اصلا اهمیت نمیدم 

انقدر اینجا شنیذم میترسم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
همه اینا خرافاته البته اصلا توهین نمیکنما ولی نمیدونم چرا من به اینجور چیزا اعتقاد ندارم 

عزیزم تو روایات هست که اگه کسی نطفش تو این شب بسته بشه بچه خدایی نکرده بزرگ شه احتمال اینکه بعدا بیماری صرع بگیره هست،مطمئن باش هرچی خدا بگه خلاف اون برای آدم ضرر داره،دانشمندا کشف کردن که تو اون شب درهرماه،یه چیزایی از آسمون ساتع میشه که رو بدن تاثیر داره و اون باعث بیمار شدن بچه میشه،دقیق ترش یادم نیست

اصلا دنبال این چیزا نباش هم اعصابت خورد میشه هم باید رعایت کنی ..منکه اصلا اهمیت نمیدم 

نمی‌دونم چقدر اعتقاداتون قوی هست اما بطور کلی هر چیزی که دینمون،نه صرفا عموم تاکید می‌کنند ارزش رعایت کردن داره...ببخشید ریپلای کردم عزیزم  

ایام خاصی هست که در دین اسلام تاکید شده در اون ایم کارهای مهم انجام ندیم

من چرا نشنیدم پس دورو اطرافم پر از عالم دین

اینا همه افسانه هست این حرفا چیه

همه روز روزه خداست عجججب حرفایی ادم میشنوه

کاربری چهارم. 
انقدر تو نی نی سایت شنیدم میترسم گفتم حالا که میگن رعایت کنم و بنظرتون‌ چه‌روزایی مناسبه

نمیدونم والا ولی خب دیگه علم خیلی چیزارو رد کرده ولی برای خیال خودت میخوای سرچ بزن گوگل روز دقیقشو ببین

بسلامتی عزیزم بنظرتون برای اقدام چه روزایی مناسبه؟

من فعلا پریودم،میخوام از فردا شروع کنم به تحقیق تو گوگل.فقط اینو میدونم شبای جمعه خیلی خوبه اگر قمردر عقرب نباشه،قبلش هم دو رکعت نماز بخونید با همسرتون خوبه

عزیزم تو روایات هست که اگه کسی نطفش تو این شب بسته بشه بچه خدایی نکرده بزرگ شه احتمال اینکه بعدا بیم ...

اهان چه جالب من چون اثبات علمیشو نمیدونستم اعتقادی بهش نداشتم 

مرسی که بهم گفتی